Ο Haaland δεν κάνει έρευνες στη Βαρκελώνη καθώς η μάχη με τη μεταφορά αναμετρείται

Μια La Masia απόφοιτος ακαδημίας που είναι τώρα στα βιβλία της BVB προτείνει η σε ζήτηση νορβηγική δεν έχει δείξει καμία περιέργεια για τη ζωή στο Camp Nou.

Μία από τις δύο πιο καυτές ιδιοκτησίες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή, ο Erling Haaland έχει συνδεθεί με σχεδόν όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πλευρές, καθώς το μέλλον του παραμένει ένα θέμα με έντονα εικασίες.

Η αίσθηση του Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ρήτρα απελευθέρωσης 75 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του, αλλά δεν θα τεθεί σε ισχύ πριν από το 2022 — και όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά γι’ αυτόν είναι απίθανο να περιμένουν μέχρι τότε για να σφραγίσουν την υπογραφή του.

Έχει αναφερθεί από τον Fabrizio Romano ότι η FC Barcelona έχει ήδη συζητήσει με τον πράκτορα του Haaland για μια πιθανή καλοκαιρινή μεταφορά.

Η Βαρκελώνη, που έχουν ανάγκη από δύναμη πυρός μετά την πώληση του Λουίς Σουάρεζ, ενώ αναζητούν επίσης έναν διάδοχο του Λάιονελ Μέσι προκαταβολικά, φέρεται να τον αναγνώρισαν ως στόχο προτεραιότητας.

Αν ο Haaland του έκανε ερωτήσεις για τη Βαρκελώνη, ο Mateu Morey είπε στον Μούντο Ντεπορτίβο: «Ποτέ.

«Αλλά ούτε για τον Βάρκα ούτε για τη Μαδρίτη. Είμαστε φίλοι. Μιλάμε για τη ζωή. Σχολιάζουμε για Μπουντεσλίγκα ή Τσάμπιονς [Λιγκ] αγώνες, αλλά τίποτα άλλο.

«Αν φύγει, είναι μια προσωπική απόφαση που πρέπει να πάρει με τους ανθρώπους του. Ελπίζω μόνο να μπορείς να μείνεις περισσότερο μαζί μας».