Ο Haaland αντιδρά στην κίνηση του Odegaard: «Η Άρσεναλ είναι μια μεγάλη λέσχη»

Ο Erling Haaland σχολίασε την πρόσφατη μετακόμιση του Martin Odegaard στην Άρσεναλ δανεικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι επίσημο, ένα από τα πιο καλυμμένα νέα μεταφοράς στη χειμερινή αγορά έχει ολοκληρωθεί. Αυτό το πρωί της Τετάρτης, η Άρσεναλ ανακοίνωσε επίσημα τη νέα υπογραφή της Martin Odegaard. Ο επιτιθέμενος μέσος φτάνει σε συμφωνία δανείου από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ένας από τους πρώτους που αντιδρούν στα πρόσφατα νέα ήταν ο συμπαίκτης της Odegaard στη Νορβηγία Erling Haaland. Ο 20χρονος σταρ φαινόταν ενθουσιασμένος για την κίνηση του συμπατριώτη του και ελπίζει ότι ο παίκτης θα έχει περισσότερες ευκαιρίες με τους Gunners.

«Θα είναι ενδιαφέρον. Η Arsenal είναι μια μεγάλη λέσχη στην Αγγλία», δήλωσε ο Haaland στην VG. «Είναι λίγο διαφορετικό ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω ότι μπορεί να ταιριάξει καλά με τον Mikel Arteta στο 10-ρόλο. Μπορεί να διασκεδάσει εκεί.»

Επιπλέον, το Χρυσό Αγόρι της περασμένης σεζόν εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στα ταλέντα του Odegaard. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πιστεύει ότι ο μέσος μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στο μέλλον του.

«Πρέπει να μπει εκεί μέσα και απλά να αρχίσει να παίζει αγώνες. Αυτό χρειάζεται. Ξέρουμε πόσο καλός μπορεί να γίνει ο Όντεγκαρντ. Όταν αποκτά αυτοπεποίθηση με την μπάλα, ξέρουμε ότι τα πιο απίστευτα πράγματα μπορούν να συμβούν. Οπότε απλά πρέπει να «φτάσει εκεί».

Ο Martin Odegaard θα προσπαθήσει να επανεκκινήσει την καριέρα του με τους Gunners μετά από ένα ανεπιτυχές ξόρκι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν ο παίκτης συνεχίσει τη φόρμα που εμφανίζεται στο Real Sociedad, η Arteta θα έχει μια δύσκολη επιλογή να κάνει μεταξύ του Νορβηγού και του νεαρού Smith Rowe με υψηλή βαθμολογία.