Ο Guardiola μοιράζεται τις σκέψεις του για τη σύλληψη του Bartomeu

Ο Pep Guardiola μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον Josep Bartomeu μετά τη σύλληψη του πρώην προέδρου της Βαρκελώνης τη Δευτέρα.

Ο Pep Guardiola χαρακτήρισε τη σύλληψη του Bartomeu ως «άβολη» κατάσταση, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τη Βαρκελώνη για να επιστρέψουν στα καλύτερά τους.

Ο πρώην πρόεδρος της Βαρκελώνης συνελήφθη τη Δευτέρα στο πλαίσιο έρευνας για το «Barcagate» στο Καμπ Νόου.

Ο Μπαρτομέου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος την Τρίτη αφού πέρασε το βράδυ της Δευτέρας στη φυλακή, ωστόσο οι έρευνες εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα με τον πρώην πρόεδρο της Βάρκα, έγιναν και άλλες συλλήψεις. Διευθύνων Σύμβουλος της λέσχης, Oscar Grau, ο πρώην σύμβουλός του Jaume Masferrer, και ο επικεφαλής νομικός σύμβουλος Roman Gomez Ponti ήταν όλοι μέρος των ερευνών.

Έχοντας παίξει και διαχειριστεί τον Barca στο παρελθόν, είναι φυσιολογικό να βλέπεις τον Guardiola να κρατάει ακόμα ένα αδύναμο σημείο για την προηγούμενη πλευρά του.

Το αφεντικό της πόλης έχει τώρα μοιραστεί τις σκέψεις του για το τελευταίο σκάνδαλο γύρω από τους Ισπανούς γίγαντες.

«Είναι μια άβολη κατάσταση, αλλά ελπίζω ότι θα τελειώσει καλά», δήλωσε το αφεντικό της Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με το The Athletic.

«Είναι ήδη αθώος μέχρι το δικαστήριο να αποδείξει ότι είναι ένοχος.»

Τέλος, ο Guardiola πρόσθεσε επίσης ότι έχει μεγάλες ελπίδες για την εξέλιξη του πρώην συλλόγου του.

«Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι σε μια εβδομάδα θα έχουμε νέο πρόεδρο», είπε. «Είναι μια δύσκολη κατάσταση στη Βαρκελώνη, αλλά ο νέος άνθρωπος πρέπει να έχει το θάρρος να ηγηθεί τα επόμενα χρόνια. Όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ψηφίσουν και να ηγηθούν της καλύτερης λέσχης στον κόσμο».

«Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουν πιο δυνατοί. Ο νέος πρόεδρος πρέπει να ηγηθεί με αυτοπεποίθηση και να συγκεντρώσει τους οπαδούς και αυτό θα τους κάνει το κλαμπ που είναι. Ανυπομονώ για τις εκλογές και ελπίζω ότι ο Πρόεδρος θα είναι εντάξει».