Ο Guardiola έχει τους παίκτες του κλειδωμένους και φορτωμένους για PSG

Πριν από τον επερχόμενο αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με το PSG, η Pep Guardiola προσέφερε κάποια εικόνα για τη διαδικασία πριν από αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Ο Pep Guardiola έχει τους παίκτες του έτοιμους για τον ημιτελικό του δεύτερου σταδίου μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και PSG στο Στάδιο Etihad. Κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα στο Parc des Princes, οι Πολίτες νίκησαν τους Γάλλους γίγαντες με ένα λαμπρό δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξέρει ότι η εξάλειψη της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα είναι απίστευτα δύσκολη. Στη συνέντευξη Τύπου του πριν από το παιχνίδι, ο Pep Guardiola εξήγησε τι κάνει για να παρακινήσει όλους τους παίκτες του.

Αντί να τους μιλάει για τον αντίπαλο με τη σειρά του, ο Πεπ προτιμά να τους μιλάει για το τι χρειάζονται για να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Ο gaffer μίλησε επίσης για την ένταξη του Kylian Mbappe στο παιχνίδι και τις πιθανότητες να χάσει το παιχνίδι. Ο Πεπ θέλει το Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίσει την καλύτερη δυνατή ομάδα PSG, αυτό περιλαμβάνει και τον Mappe.

Ο τρόπος του Guardiola να παρακινήσει τους παίκτες του.

Όταν ρωτήθηκε για τις τακτικές του για να παρακινήσει τους παίκτες του, ο Guardiola έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις. Το ESPN έλαβε την ακόλουθη δήλωση: «Απλά επικεντρωθείτε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, δεν μίλησα ούτε μια λέξη γι’ αυτά. Μπορούν να αλλάξουν σχήμα, ο μάνατζερ τους είναι τόσο έξυπνος.

«Είναι η πρώτη φορά που οι περισσότεροι από εμάς είναι εδώ. Ξέρω για τι παίζουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν χρειάζεσαι πολλά συναισθήματα. Ηρέμησε και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Δεν χρειάζεται να το πω σε κανέναν, στους παίκτες, στο πίσω δωμάτιο, στο προσωπικό, στους μάγειρες, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι. Ο Mappe θα παίξει. Και ανυπομονώ να παίξει. Για το ποδόσφαιρο, για το ίδιο το παιχνίδι, ελπίζω να μπορέσει να παίξει».