Ο Griezmann στηρίζει τον Benzema για να ανοίξει σύντομα το λογαριασμό σκορ του Euro 2020

Το φυλαχτό της Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύεται να αναπαράγει τη φόρμα της λέσχης του στη διεθνή σκηνή μέχρι τώρα.

«Το νερό θα αρχίσει να ρέει» για τον Karim Benzema μόλις ανοίξει το λογαριασμό του στο Euro 2020, λέει ο Antoine Griezmann.

Η εξαετή εξορία του Benzema για τη Γαλλία τελείωσε τελικά αυτό το καλοκαίρι, καθώς έλαβε πρόσκληση από τον Didier Deschamps για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο επιθετικός επανήλθε στην εθνική ομάδα στο πίσω μέρος μιας παραγωγικής σεζόν, έχοντας σκοράρει 30 γκολ σε 46 αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης το 2020/21.

Ωστόσο, αγωνίζεται να επιτύχει τους στόχους ενώ βρίσκεται σε διεθνή αποστολή, καθώς δεν κατάφερε να βρει το πίσω μέρος του διχτυού στα τέσσερα για τον Les Bleus από τότε που ξαναμπήκε στην ομάδα.

«Πιστεύω ότι κάθε επιτιθέμενος θέλει να σκοράρει το πρώτο γκολ και όσο πιο γρήγορα το κάνει, τόσο καλύτερο είναι για όλους», δήλωσε ο Griezmann, ανά Γκολ. «Μόλις ο Καρίμ πάρει ένα στο δίχτυ, αυτό θα τον βοηθήσει.

«Απλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να είμαστε σίγουροι.

«Νομίζω ότι θέλει να σκοράρει ακριβώς όπως ο Kylian και ακριβώς όπως εγώ, όταν είσαι επιθετικός πρέπει να σκοράρεις για να μπορείς να παίξεις. Βοηθάει πολύ στην επίθεση και μόλις σκοράρει, το νερό θα αρχίσει να ρέει.

«Όλοι τον υποστηρίζουμε και του έχουμε εμπιστοσύνη, τόσο το προσωπικό όσο και οι παίκτες θέλουν να είναι στην καλύτερη δυνατή θέση. Ελπίζουμε ο στόχος του να έρθει γρήγορα, αλλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.

«Είχε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, οπότε είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα σκοράρει. Είχε κάποιες ευκαιρίες, οπότε ο στόχος θα έρθει».