Ο Griezmann απουιάστηκε από τους οπαδούς του Barca: Ο Koeman πηδάει στην άμυνα του παίκτη του

Το πλήθος στο σπίτι δεν συγχωρούσε τον Γάλλο, που έφταιγε μια-δυο φορές που έχασε την κατοχή του στον αγώνα της Κυριακής στο Καμπ Νόου.

Ο Ronald Koeman αντιτάχθηκε στη δράση των οπαδών της Βαρκελώνης να σφύριγμα στον Antoine Griezmann κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Getafe.

Ο Griezmann ξεκίνησε με τον Χετάφε και έπαιξε για 84 λεπτά, αλλά μετά βίας είχε συνεισφέρει στη νίκη 2-1 της Βαρκελώνης.

Κοιτάζοντας χωρίς αυτοπεποίθηση, ο εμπρόσθιος έχασε την μπάλα δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να τον χλευάζει το πλήθος του Camp Nou.

Ο 30χρονος, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, να βοηθήσει ή να καταγράψει ένα σουτ στο στόχο μετά από τρεις αγώνες το 2021-22, αναμενόταν να εντείνει την απουσία του Λάιονελ Μέσι, αλλά δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μέχρι στιγμής.

«Ως προπονητής δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι οπαδοί σφυρίζουν έναν από τους παίκτες μας», δήλωσε ο Koeman μετά το ματς, ανά Marca. «Δεν είναι καλό.

«Μπορείτε να φωνάξετε αν δεν έχει τη σωστή στάση ή δεν λειτουργεί.

«Ο Griezmann είχε δυσκολίες στο παιχνίδι, ήταν άτυχος, αλλά ήταν απλά ένα παιχνίδι. Όπως όλοι οι προπορευμένοι, έχει καλές μέρες και άλλες που δεν είναι [καλές].

«Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία δεν μπορείς να βρεις χώρο και εξαρτάται επίσης από τον αντίπαλο. Ούτε γι’ αυτόν δημιουργήσαμε ευκαιρίες».