Ο Greenwood συγκρίνει τις επιδόσεις της σεζόν με την τελευταία περίοδο

Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μέισον Γκρίνγουντ αντανακλάται στις επιδόσεις της σεζόν του και τη σύγκρινε με εκείνη της προηγούμενης εκστρατείας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θαύμα Mason Greenwood λέει ότι έχει απολαύσει μια καλύτερη σεζόν φέτος από την τελευταία εκστρατεία.

Ο νεαρός μπήκε στην πρώτη ομάδα της United με θεαματικό τρόπο το 2019 και έχει κερδίσει 12 γκολ σε όλους τους διαγωνισμούς αυτή τη φορά, με επτά από αυτούς να έρχονται στην Premier League.

Και, παρά το ότι σκοράρει λιγότερο και υποστεί ένα σημαντικό άγονο ξόρκι, ο Greenwood είναι ανένδοτος ότι οι συνολικές επιδόσεις του ήταν σε υψηλότερο επίπεδο από ποτέ άλλοτε.

«Νομίζω ότι έχω κάνει καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν», δήλωσε ο Greenwood σύμφωνα με το ESPN. «Οι παραστάσεις όταν δεν σκόραρα, εξακολουθώ να πιστεύω ότι έπαιζα καλά. Δεν νομίζω ότι έπαιζα άσχημα.

«Το τελικό τελικό προϊόν μπορεί να μην ήταν εκεί και προφανώς προς το τέλος της σεζόν ξεκίνησε, αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι έχω κάνει πολύ καλύτερα από πέρυσι.»

«Οι στόχοι και οι ασίστ μου μπορεί να μην φαίνονται έτσι, αλλά κατά τη γνώμη μου, και ίσως οι παίκτες γύρω μου, αισθάνομαι ότι είμαι περισσότερο παίκτης για την ομάδα τώρα επίσης.»

Ο Greenwood πρόσθεσε: «Πρέπει ακόμα να υπερασπιστείς. Δεν μπορείς πάντα να σκοράρεις, πρέπει να κάνεις και τις άλλες πλευρές του παιχνιδιού.

«Είναι καλό να επιστρέφω στο σκορ και να τα πάω καλά, αλλά θα διάλεγα πρώτα την ομάδα και θα προτιμούσα να έχω μια καλή απόδοση από το να σκοράρω μόνο ένα γκολ και να μην παίζω καλά».

«Προτιμώ να το κάνω για την ομάδα γιατί, στο τέλος της ημέρας, είναι ομαδικό άθλημα και αυτό είμαι εδώ για να κάνω».

«Το να είσαι μέλος της ομάδας και ελπίζουμε ότι οι στόχοι και τα πράγματα μπορούν να βοηθήσουν και την ομάδα.»