Ο Giroud εξηγεί το θέμα που είχε με τον Mappe στο Euro

Ο Olivier Giroud ήθελε να εξηγήσει το μικρό πρόβλημα που είχε με τον Kylian Mappe κατά τη διάρκεια των Ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. Ήθελε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Για τον Olivier Giroud, οι πιο πρόσφατοι μήνες μαζί με παίκτες όπως ο Kylian Mbappe ήταν λίγο καθαρτικοί. Πριν επιστρέψει ο Karim Benzema στη μεγαλύτερη σκηνή, ήταν ο κορυφαίος επιθετικός του Didier Deschamps, αλλά όλα άλλαξαν. Επίσης, η σχέση του με πολλούς παίκτες δεν ήταν η ίδια μετά από αυτή την απόφαση. Εκ των υστέρων, ο Ολιβιέ Ζιρού ένιωσε γενικά παραμερισμένο μετά την επιστροφή του μεγάλου Καρίμ Μπενζέμα.

Σήμερα, είναι ο τρίτος επιθετικός παρά τα απίστευτα επιτεύγματά του καθ ‘όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Κατά τη διάρκεια των Ευρώ, είχε ένα μικρό θέμα με τον Kylian Mbappe που τους έβαλε σε μια έντονη διαφωνία μετά από ένα παιχνίδι. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, τα παράπονα του Giroud για τη μη λήψη της μπάλας κατά τη διάρκεια των αγώνων κατευθύνονται στο αστέρι του PSG. Κάτι που ο Mappe δεν πήρε καλά και αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον Giroud γι ‘αυτό.

Ο Ζιρού εξηγεί τι έγινε με τον Mappe.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης με τον Guardian, ο Olivier Giroud υπαινίχθηκε σε ένα μικρό θέμα, αλλά τίποτα πολύ σοβαρό μεταξύ των δύο απεργών. Παρά το όλο δράμα που περιέβαλε τη γαλλική εθνική ομάδα, ο αστέρας του AC Milan δεν συμφωνεί με τίποτα από αυτά: «Αυτό ήταν ένα τόσο μικρό πράγμα», λέει. «Ήταν λίγο αναστατωμένος για μερικές μέρες παρόλο που του εξήγησα ότι δεν τον έδειχνα με το δάχτυλο.

«Δεν ήθελα να είμαι σκληρός με κανέναν. Μόλις είχα απαντήσει σε μια ερώτηση όπου ένας δημοσιογράφος μου είπε μετά το παιχνίδι: «Ω, ήσουν πολύ διακριτικός, αλλά σκόραρες δύο γκολ». Πάντα είναι σαν να προσπαθούν να με τσαντίσουν. Απλά απάντησα: «Ναι, ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε βρεθεί ο ένας τον άλλο με διαφορετικό τρόπο.» Αυτό είναι. Τα ΜΜΕ προσπάθησαν να το κάνουν μεγαλύτερο και λένε ότι αυτό κατέστρεψε την ατμόσφαιρα της ομάδας. Αλλά έλα τώρα! Είχαμε μια συζήτηση μεταξύ ενηλίκων και δεν ήταν πρόβλημα».