Ο Gerrard τελευταία σχόλιο σχετικά με το snub της Αγγλίας του Αλεξάντερ-Άρνολντ

Steven Gerrard είναι το τελευταίο όνομα για να εκφράσει το σοκ του όταν ο Gareth Southgate παρέλειψε τον Alexander-Arnold από την τελευταία ομάδα της Αγγλίας.

Ο Στίβεν Τζεράρντ αποκάλυψε ότι δεν συμφωνεί με την απόφαση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να αποσύρει τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ από την ομάδα της Αγγλίας.

Η απόφαση του Σάουθγκεϊτ να αγνοήσει το αστέρι του Λίβερπουλ από την ομάδα των Τριών Λιονταριών είναι μια απόφαση που έχει αμφισβητηθεί από πολλούς. Ο Peter Crouch μοιράστηκε πρόσφατα τις σκέψεις του για το θέμα αυτό.

Για να είμαστε δίκαιοι, ο Αλέξαντερ-Άρνολντ έχει υποστεί μια δύσκολη σεζόν με το Λίβερπουλ. Ο 22χρονος δεν βρίσκεται στο ίδιο σταθερό επίπεδο που έχει δείξει τις τελευταίες σεζόν.

Ωστόσο, αυτοί οι αγώνες θα μπορούσαν να αποδοθούν στη συλλογική ύφεση του Λίβερπουλ αυτόν τον όρο.

Ο αρχηγός των Ρέιντζερς και ο θρύλος του Λίβερπουλ, Steven Gerrard, δήλωσε ότι θα χαρεί να προσφέρει στο αστέρι του Λίβερπουλ κάποιες συμβουλές, ενώ χαιρετίζει το δεξί πίσω ως παίκτη παγκόσμιας κλάσης.

«Ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα είμαι πάντα εκεί για τον Trent», δήλωσε ο Gerrard στο Athletic. «Είναι αυτονόητο, κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας. Δεν θα έκανα την πρώτη κίνηση. Είναι άνθρωπος ο ίδιος. Ξέρει πού είναι.»

«Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παίρνει τις αποφάσεις εκεί. Δεν συμφωνώ απαραίτητα με αυτή την απόφαση. Αλλά δεν είμαι ο διευθυντής της Αγγλίας. Νομίζω ότι ο Τρεντ είναι ο καλύτερος Άγγλος στη χώρα.»

«Ένα πράγμα που έμαθα από το να είσαι παίκτης είναι ότι δεν μπορείς πάντα να είσαι 10 στους 10. Όταν το κάνεις, χρειάζεσαι αυτή την υποστήριξη, την αγάπη και την προσοχή από τον μάνατζερ σου περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Έτσι, εξεπλάγην από την απόφαση, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και η γνώμη μου δεν είναι σημαντική σε αυτό».

«Ο Τρεντ είναι ένας παγκοσμίου κλάσης δεξιά-πίσω, είναι ο καλύτερος δεξιά-πίσω που έχει η χώρα. Έχουμε κι άλλες φανταστικές δεξιά-πλάτες, παρεμπιπτόντως. Αλλά όσον αφορά την φορτωμένη πλευρά της ερώτησης, είμαι εκεί για τον Τρεντ και οποιονδήποτε από τους άλλους παίκτες του Λίβερπουλ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας».

Από την άλλη πλευρά, ο Alexander-Arnold θα μπορούσε να επωφεληθεί από την παράλειψή του, καθώς θα του δίνονταν δύο εβδομάδες ανάπαυσης σε μια φρικιαστική εποχή μέχρι τώρα.