Ο Gerard Pique παίρνει τον εαυτό του το καλύτερο δυνατό δώρο γενεθλίων

Στα 34α γενέθλιά του, ο Gerard Pique έδωσε στον εαυτό του το καλύτερο δυνατό δώρο για να γιορτάσει έναν ακόμη χρόνο ζωής. Το μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Gerard Pique γίνεται 34 ετών σήμερα, του ευχηθήκαμε ήδη χαρούμενα γενέθλια νωρίτερα την Τρίτη. Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να μοιραστεί το δώρο που έδωσε στον εαυτό του σε αυτή την πολύ ειδική περίσταση. Όπως αποδεικνύεται, επέστρεψε νωρίς από τη διαδικασία ανάρρωσης μετά από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε μακριά για μήνες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Νοεμβρίου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Πικέ τραυματίστηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα στο δεξί του γόνατο και δεν είχαμε νέα του για λίγο καιρό. Τώρα που τελικά επιστρέφει στη βέλτιστη φυσική κατάσταση, ο παίκτης έκανε επίσης μια απόδοση στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, ο Pique δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό του ήδη σπριντ προς την πλήρη ανάρρωσή του με την ακόλουθη λεζάντα: «Το καλύτερο δώρο. Επέστρεψα!»

Πότε μπορεί ο Gerard Pique να επιστρέψει στο παιχνίδι;

Μετά τα σημερινά νέα για την επιστροφή του στην εκπαίδευση, όλοι αναρωτιόμαστε πότε ο Gerard Pique μπορεί πραγματικά να επιστρέψει για να παίξει επίσημο αγώνα. Λοιπόν, Marca αναφέρει ότι ο Ronald Koeman θα τον περιμένει μέχρι μια εβδομάδα πριν αγώνα FC Barcelona εναντίον PSG στο Champions League. Αυτό θα γίνει στο Camp Nou στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο Ολλανδός μάνατζερ εξακολουθεί να ελπίζει να παίξει Pique δίπλα στον Ronald Araujo στο πίσω μέρος, αν ο καταλανός αμυντικός ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό του. Μπορούμε μόνο να καθίσουμε αναπαυτικά και να περιμένουμε την ανάπτυξή του με την ελπίδα ότι ξεπέρασε εντελώς αυτή την οπισθοδρόμηση των τραυματισμών. Αν επιστρέψει στο καλύτερο επίπεδό του, ο Gerard Pique μπορεί να γίνει μία από τις κορυφαίες μεταφορές του χειμώνα για τον καταλανικό σύλλογο.