Ο Gerard Pique επαινεί παράξενα τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Ibai, ο Gerard Pique επαίνεσε παράξενα τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης όταν ανακρίθηκε για την όλη κατάσταση του Sergio Ramos.

Ο Gerard Pique σπάνια επαινεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έκανε μια εξαίρεση με τον πρόεδρό τους, τον Florentino Perez. Η περίεργη στιγμή συνέβη κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του παίκτη της Βαρκελώνης με το streamer Ibai Llanos. Υπήρξε μια στιγμή κατά την οποία δήλωσε κατ ‘αποκοπή ότι πιστεύει Perez κάνει εξαιρετική δουλειά στη διαχείριση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα σχόλιο που έρχεται κατά τη διάρκεια της ίδιας συζήτησης στην οποία άνοιξε για τα θέματά του με τον Josep Maria Bartomeu.

Καθώς ο πρώην πρόεδρος της Βαρκελώνης συνέχισε να κάνει λάθη εναντίον των παικτών, ο Gerard Pique άρχισε να συνειδητοποιεί την έλλειψη ηγεσίας του. Με τον Florentino Perez, ο Pique βλέπει αυτό που δεν βρίσκει στον πρώην πρόεδρό του. Ο υπερασπιστής προχώρησε ακόμη περισσότερο και χρησιμοποίησε το παράδειγμα της καθυστερημένη παράταση του συμβολαίου του Sergio Ramos για να επαινέσει τον Florentino.

Ο Πικέ στέλνει ένα έμμεσο χτύπημα στον Μπαρτομέου.

Στην απάντησή του στις ερωτήσεις του Ibai σχετικά με τη θέση του Florentino ως προέδρου, ο Pique είπε: «Προσπαθώ επίσης να μάθω από άλλους συλλόγους. Ακόμα και ο Φλορεντίνο κάνει σπουδαία δουλειά ως πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε έχετε τις άλλες πτυχές που θα συζητήσουμε αργότερα. Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος πρέπει να είναι ηγέτης και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις πάνω απ’ όλα. Μετά από αυτό, μπορείτε είτε να σας αρέσει είτε να αντιπαθείτε τις αποφάσεις του. Αλλά έχεις ένα άτομο εκεί που έχει το χάρισμα να διατάζει και να σου λέει πράγματα καθώς έρχονται.

«Από τη στιγμή που αυτό είναι σαφές, μπορείτε να συμφωνήσετε ή όχι με την απόφαση να ανανεώσετε το συμβόλαιό σας ή όχι. Στο τέλος, οι συνεργάτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτοί που επενδύονται σε αυτό το θέμα. Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη για το θέμα. Τουλάχιστον δείχνει ότι έχει μια καλή ιδέα, ξέρει που πηγαίνει. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τον Ράμος, αλλά συνέβη και με τον Κριστιάνο παλιά. Μπορεί να συμβεί με οποιοδήποτε τύπο παίκτη. Αυτό είναι κάτι θετικό που πρέπει να εκτιμούμε. Ο Φλορεντίνο έχει κορυφαία προσόντα που ο Μπαρτομέου δεν είχε. Είμαστε όλοι διαφορετικοί, όλοι είναι διαφορετικοί».