Ο Gerard Pique δίνει ελπίδα στις ευκαιρίες για τον τίτλο της Μπαρτσελόνα

Μετά τη νίκη εναντίον της Σεβίλλης στη La Liga, ο Gerard Pique ήθελε να στείλει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε όλους τους υποστηρικτές της Βαρκελώνης. Έχουν πυροβολισμό;

FC Barcelona φαινόταν εντελώς χαμένη πριν νικήσει τη Σεβίλλη σήμερα, Gerard Pique εξακολουθεί να είναι αισιόδοξος για το μέλλον. Τώρα που ο καταλανός υπερασπιστής επέστρεψε από τον τραυματισμό του, η Βαρκελώνη μπορεί να ξεκουραστεί με την παρουσία του στο γήπεδο. Παρόλο που φαινόταν να αισθάνεται πόνο στο γόνατό του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημίχρονο, ο φόβος ήταν μόνο στιγμιαίος και συνέχισε να παίζει χωρίς προβλήματα. Η παρουσία του Pique σήμαινε ότι η Σεβίλλη δεν ήταν σε θέση να ρίξει ούτε μία βολή στο στόχο λόγω της αμυντικής του δουλειάς.

Μετά τον αγώνα, αυτός είναι που αποφάσισε να σταθεί μπροστά από το μικρόφωνο για να μιλήσει στον Τύπο. Ο Pique τείνει να μιλά μετά από κάθε αγώνα εναντίον της Σεβίλλης σε αυτό το στάδιο, αλλά συχνά πρέπει να εξηγήσει ένα κακό αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια θετική αλλαγή γι ‘αυτόν μετά την πειστική νίκη 0-2 το Σάββατο. Ωστόσο, ο καταλανός υπερασπιστής πιστεύει ότι η Βαρκελώνη έχει ακόμα την ευκαιρία να κερδίσει τρόπαια παρά την προφανή περίπλοκη στιγμή τους σε όλους τους διαγωνισμούς.

Πικέ λιμάνια ελπίζει να κερδίσει La Liga.

«Σίγουρα υπάρχει ένας αγώνας τίτλου», δήλωσε ο Pique σε πλήρη απασχόληση μέσω Marca. «Έχουμε δει πολύ χειρότερα πράγματα και η ομάδα, παρά τα δύο αυτά παιχνίδια [εναντίον της Σεβίλλης στο Copa del Rey και PSG στο Champions League], είναι αυτή που πρέπει να πιστέψουμε φέτος. Η Σεβίλλη, στο σπίτι της, δεν είχε πυροβολισμό στον στόχο ούτε δημιούργησε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Δεν είναι ιδανική κατάσταση, αλλά είμαι σίγουρος για την ομάδα. Όλα είναι στο μυαλό μας.

«Αν το γυρίσουμε την Τετάρτη [εναντίον της Σεβίλλης στο Copa], η σεζόν αλλάζει εντελώς. Θα είμαστε στον τελικό του Κόπα, είμαστε ακόμα ζωντανοί στη Λάλιγκα… είναι μικρά πράγματα. Μιλήσαμε με το αφεντικό για να φτιάξεις το φορτίο μου λίγο-λίγο. Παίζω περισσότερο από ό, τι περίμενα μετά από τόσους μήνες τραυματίες. Κατάφερα να προπονηθώ λίγο και είχαμε συμφωνήσει σε ένα πρόγραμμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω και αισθάνομαι περήφανος για το σημερινό παιχνίδι».