Ο Gerard Pique αντιμετωπίζει προβλήματα με τους συμπαίκτες του στη Βαρκελώνη

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση, υπάρχουν ορισμένα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Gerard Pique με τους συμπαίκτες του στην FC Barcelona.

Gerard Pique αναγνωρίζεται ευρέως ως ένας από τους πιο πιστούς παίκτες FC Barcelona αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι όλα τέλεια. Τους τελευταίους μήνες, υπήρξαν κάποια εσωτερικά ζητήματα που πολλοί από τους συμπαίκτες του αρχίζουν να παρατηρούν. Μια αναφορά από το Sport υποδηλώνει ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένοι με την προνομιακή θέση στην οποία βρίσκεται ο Pique αυτή τη στιγμή. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ο καταλανός αμυντικός επηρέασε τις οικονομικές αποφάσεις της FC Barcelona τα τελευταία χρόνια.

Είναι αυτός που βοήθησε τον σύλλογο να κάνει συμφωνία με τον Rakuten, ο οποίος παρέμεινε ως ο κύριος χορηγός του συλλόγου για χρόνια. Οι προθέσεις του να γίνει κάποια μέρα πρόεδρος του συλλόγου είναι επίσης γνωστές στο εσωτερικό του συλλόγου. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με το πόσο κοντά είναι με τον πρόεδρο, σύμφωνα με αυτή την έκθεση. Όταν ο Pique αποφάσισε να μειώσει το μισθό του, οι παίκτες της ομάδας δεν συμφωνούσαν με τη μονομερή απόφασή του. Εμφανίστηκε από το πουθενά και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στους συμπαίκτες του. Πολλοί από αυτούς δεν τους άρεσε αυτό επειδή ένιωθαν αναγκασμένοι να παραιτηθούν από ένα μέρος του μισθού τους.

Ο Koeman έχει επίσης ένα πρόβλημα με τον Gerard Pique.

Για όσους δεν το ήξεραν, ο Gerard Pique έχει ένα πρακτορείο που αντιπροσωπεύει το εμπορικό συμφέρον μερικών παικτών στην ομάδα. Τόσο ο Riqui Puig όσο και ο Samuel Umtiti έχουν συμφωνίες με τον καταλανικό αμυντικό. Αυτό θεωρείται ένα σημαντικό πρόβλημα για πολλούς στο εσωτερικό του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου του Ronald Koeman. Στον Ολλανδό μάνατζερ δεν αρέσει αυτή η οικονομική σχέση που έχει ο Pique και με τους δύο παίκτες επειδή πιστεύει ότι θέτει σε κίνδυνο τη θέση του.

Επίσης, η αναφορά επιβεβαιώνει ότι ο διευθυντής δεν εμπιστεύεται τη σχέση του Τζεράρντ Πικ με τον Πρόεδρο Λαπόρτα. Τις προηγούμενες εβδομάδες, οι δημόσιες δηλώσεις του υπερασπιστή δεν είναι σύμφωνες με αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Koeman με την ομάδα. Αλλά και πάλι, η ηττοπαθής στάση του Ολλανδού μάνατζερ απορρίπτεται ευρέως από τους οπαδούς και τους παίκτες. Οι δηλώσεις του Gerard Pique ευθυγραμμίζονται άμεσα με αυτά που ζητούν οι άνθρωποι από το σύλλογο σε καθημερινή βάση. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι με κάποιο τρόπο, ο Πικέ πάντα θα βγαίνει στην κορυφή.