Ο Gattuso αντιδρά στις φήμες ότι μπορεί να τον απολύσει ως αφεντικό της Νάπολι

Μια πρόσφατη κακή πορεία αποτελεσμάτων άφησε τον Gennaro Gattuso να αντιμετωπίσει την προοπτική να χάσει τη δουλειά του ως μάνατζερ της Νάπολι.

Gattuso δεν είχε τίποτα να πει για την υποτιθέμενη πίεση στη δουλειά του μετά Napoli υπέστη ένα ακόμη απογοητευτικό αποτέλεσμα.

Αυτό έρχεται στον απόηχο της 3-1 ήττα της πλευράς του στην Αταλάντα το βράδυ της Τετάρτης. Ένα αποτέλεσμα που είδε τη Νάπολι να υποστεί άλλη μια απώλεια και επίσης να αποχωρήσει από το Coppa Italia.

Η Νάπολι και ο Γκαττούζο κέρδισαν τον διαγωνισμό την περασμένη σεζόν και ήταν ένας βασικός λόγος για τον Ιταλό μάνατζερ προσφέρθηκε τριετή συμφωνία από τους Παρτενόπι.

Η Νάπολι είναι έκτη στη Σέριε Α, τρεις πόντους από το κορυφαίο τέσσερα με ένα παιχνίδι στο χέρι. Ωστόσο, πρόσφατα απογοητευτικά αποτελέσματα, όπως ισοπαλία με απειλούμενο από την απελευθέρωση Τορίνο ή σοκ ήττες στην Ελλάδα Βερόνα και τη Σπέτσια, έχουν προκαλέσει μουρμουρίσματα αναταραχών στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Δεν γίνεται ευκολότερο για τον Γκαττούζο και τη Νάπολι καθώς οι αντίπαλοί τους θα νικήσουν τους πρωταθλητές Γιουβέντους στη συνέχεια.

Ορισμένες αναφορές ισχυρίζονται ότι το αφεντικό της Νάπολι θα μπορούσε να χάσει τη δουλειά του αν χάσουν το επόμενο παιχνίδι τους και ο 43χρονος ήταν προκλητικός από τέτοιες αναφορές.

«Δεν ξέρω, πρέπει να ρωτήσετε τον σύλλογο», είπε στον Sky Sport Italia μετά την ήττα της Atalanta.

«Ο καπετάνιος του πλοίου είμαι εγώ, όταν τα πράγματα πάνε άσχημα, είναι εις βάρος του καπετάνιου.»

«Δεν μπορώ να το θεωρήσω ως προτελευταία ή τελευταία λύση, πρέπει να δουλέψω και πρέπει να μπορώ να εμπιστευτώ».

«Είμαι προπονητής, έτσι είναι. Δεν θα είμαι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, αλλά έχω το καθήκον να προσπαθήσω μέχρι το τέλος.»

Η Νάπολι είναι χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια τους σε όλους τους διαγωνισμούς, και ο Gattuso θα ελπίζει για μια μεγάλη παράσταση εναντίον της Γιουβέντους στο γηπεδακό χλοοτάπητα.