Ο Gary Lineker κάνει μια τολμηρή πρόβλεψη τίτλου Μάντσεστερ Σίτι

Μετά τη συντριπτική νίκη τους ενάντια στην Τότεναμ, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την πιο τολμηρή πρόβλεψη τίτλου από κανέναν άλλο από τον Γκάρι Λίνεκερ.

Ο Gary Lineker σίγουρα απολαμβάνει την τρέχουσα σεζόν του Μάντσεστερ Σίτι, ειδικά μετά τον τελευταίο αγώνα τους ενάντια σε έναν άμεσο υποψήφιο τίτλο. Με μια κυρίαρχη νίκη 3-0 εναντίον της Τότεναμ. Οι Πολίτες παραμένουν ισχυροί στην κορυφή του τραπεζιού και φαίνονται καλά στο δρόμο τους για τον πέμπτο τίτλο της Premier League την τελευταία δεκαετία. Η Pep Guardiola ήταν μέρος αυτών των νικών σε δύο από τους τελευταίους τέσσερις τίτλους. Ο άνθρωπος φαίνεται προορισμένος να πάρει το τρίτο του σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στον κόσμο.

Ωστόσο, αυτή τη σεζόν χτυπά τον Gary Lineker διαφορετικά. Μια τριπλή σεζόν δεν συμβαίνει συχνά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά έχει γίνει μια σύγχρονη τάση την τελευταία δεκαετία. Έχουμε δει την Inter Milan, την FC Barcelona (δύο φορές) και την Μπάγερν Μονάχου (δύο φορές) να κατακτήσουν αυτό το κατόρθωμα. Ωστόσο, μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το έκανε αυτό από όλες τις αγγλικές πλευρές. Για τον Γκάρι Λίνεκερ, φαίνεται ότι αυτή η πλευρά του Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να έχει μια ευκαιρία να κατακτήσει άλλο ένα πρίμα.

Η τολμηρή πρόβλεψη του Γκάρι Λίνεκερ.

Αμέσως μετά τον αγώνα μεταξύ Spurs και Citizens, ο Gary πήγε στο Twitter για να κάνει μια τολμηρή πρόβλεψη που θα μπορούσε να συμβεί. Ωστόσο, έχουμε ακούσει το ίδιο σε προηγούμενες σεζόν από την πλευρά του Pep Guardiola και ως επί το πλείστον απογοητευμένοι. Αν και ο Γκάρι δεν ήταν τόσο προγνωστικός στις προηγούμενες σεζόν. Αυτό έγραψε: «Υπάρχει μια πιθανότητα ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να κερδίσει τα πάντα αυτή τη σεζόν. Τόσο καλά.»

Αν και η σεζόν είναι ακόμα πολύ μακριά για να τελειώσει, όλοι θεωρούν το Man City ως νικητές της Premier League. Εξακολουθούν να είναι πολύ ζωντανοί στο Κύπελλο Καραμπάο, το Κύπελλο FA, και το UEFA Champions League. Θα δούμε πόση ώθηση μπορούν να πάρουν οι Πολίτες από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, σίγουρα φαίνονται αρκετά ασυναγώνιστες αυτή τη στιγμή.