Ο Foster εξηγεί γιατί ο Salah είναι κορυφαίος επαγγελματίας

Ο τερματοφύλακας του Γουότφορντ Μπεν Φόστερ εξήγησε γιατί ο Mohamed Salah του Λίβερπουλ είναι κορυφαίος επαγγελματίας μετά από μια ιδιωτική συνομιλία μεταξύ τους.

Ο τερματοφύλακας του Watford Ben Foster είναι εξαιρετικά εντυπωσιασμένος από τον Mohamed Salah και πιστεύει ότι ο φόργουορντ του Λίβερπουλ βρίσκεται στο ανώτερο επίπεδο αυτή τη στιγμή.

Συνέβη όταν οι Ρέντς νίκησαν τον Γουότφορντ 5-0 στην οδό Vicarage στις 16 Οκτωβρίου. Ο Salah και ο Foster είχαν μια ιδιωτική συζήτηση μετά το σφύριγμα πλήρους απασχόλησης. Και ο τερματοφύλακας εντυπωσιάστηκε εντελώς εξαιτίας μιας ερώτησης που έθεσε ο Αιγύπτιος.

Ο Φόστερ μίλησε για την ιδιωτική συνομιλία στο βίντεο-μπλογκ του, The Cycling GK. Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε: «Το κομμάτι για το οποίο θέλω να μιλήσω, συγκεκριμένα, είναι το κομμάτι για το Mo Salah. Σχετικά με αυτά που μου είπε σε πλήρη απασχόληση που με έκανε να σκεφτώ: «Θεέ μου, είσαι τόσο επαγγελματίας, τόσο αποφασισμένος. Θέλεις να είσαι ο καλύτερος που μπορείς να γίνεις.

«Μόλις κέρδισαν το παιχνίδι 5-0, ο Μο Σαλάχ σκόραρε ένα γκολ στο παιχνίδι. Ήρθε σε μένα με πλήρη απασχόληση. Και έχει το χέρι του πάνω από το στόμα του λίγο επειδή δεν ήθελε να το πιάσουν οι κάμερες. Αλλά έχει ανέβει και έχει φύγει: «Μπεν, Μπεν». Έχω πει: «Εντάξει, ναι;» Και λέει: «Αν είχα ένα πέναλτι, προς τα πού θα είχες βουτήσει;»

«Τώρα, μόλις το είπε αυτό, σκέφτηκα: ‘Ω, έξυπνο, έξυπνο αγόρι». Γιατί κάνουμε την έρευνά μας. Όλοι οι τερματοφύλακες κάνουν την έρευνά τους για τους απεργούς. Και θα προσπαθήσουμε να μάθουμε πού θα μπορούσαν να έχουν πάει οι τελευταίες τέσσερις, πέντε ή 10 ποινές τους, για παράδειγμα. Και Μο Σαλάχ, οι τελευταίες πέντε ποινές του έχουν πάει στα δεξιά του φύλακα.»

«Έτσι τον κοίταξα και έφυγα: ‘Θα είχα βουτήξει στα δεξιά μου επειδή έβαλες τις τελευταίες πέντε ποινές σου προς τα δεξιά». Και ένα μεγάλο χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπό του, ένα μεγάλο χαμόγελο, και είπε: «Ναι, ευχαριστώ. Πρέπει να ξέρω.

«Έτσι, δεν είναι ικανοποιημένοι με τη νίκη του παιχνιδιού 5-0 και σκοράροντας ένα γκολ, είναι ο άνθρωπος του αγώνα και σκοράροντας ένα απίστευτο γκολ. Πρέπει να ξέρει τις μικρές λεπτομέρειες για το επόμενο παιχνίδι του. Αν πάρει αυτή την ποινή, προς τα που θα έπρεπε να το θέσει. Για μένα, αυτός είναι ο λόγος που ο Μο Σαλάχ είναι στην κορυφή. Αυτός είναι ο κορυφαίος.»