Ο Florentino Perez θα μιλήσει στο κοινό αργότερα σήμερα

Μετά την πτώση της χθεσινής βόμβας, ο Florentino Perez θα εμφανιστεί δημόσια σήμερα για να εξηγήσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την Ευρωπαϊκή Super League.

Ο Florentino Perez είναι ο εγκέφαλος αυτής της Ευρωπαϊκής Super League, θα μιλήσει δημόσια αργότερα σήμερα. Όλοι αναρωτιόμαστε πώς πρότεινε αυτή η Ευρωπαϊκή Super League μέχρι να λειτουργήσει μετά τη χθεσινή ανακοίνωση. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόσφερε νέες πληροφορίες σχετικά με το πώς σκοπεύουν να συνεργάζονται με τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες. Τόσο η FIFA όσο και η UEFA έχουν ήδη προβεί σε δηλώσεις που απειλούν να απαγορεύσουν όλες αυτές τις ομάδες από τους εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς τους.

Στην Ισπανία, όλα τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης αναρωτιούνται ποιες θα είναι οι λεπτομέρειες αυτής της Super League. Αλλά ένα συγκεκριμένο διέξοδο μόλις πήρε την αποκλειστική συνέντευξη που θα μεταδώσει ζωντανά τα μεσάνυχτα σήμερα. Ο Josep Pedrerol του El Chiringuito κάλεσε τον Florentino Perez να πάει στο σύνολο της εκπομπής και να εξηγήσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Έχει τη δυνατότητα να γίνει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις του αιώνα.

Θα παραστεί ο Φλορεντίνο;

Μόλις ανακοίνωσαν ότι μετά από αυτή τη δημόσια πρόκληση, ο Φλορεντίνο Περέζ συμφώνησε να επισκεφτεί το σόου αργότερα απόψε. Σε αυτή την παρέμβαση, ο Περέζ θα προσπαθήσει να εξηγήσει την πλήρη έκταση των σχεδίων του. Ωστόσο, δεν έχουμε ιδέα αν θα δέχεται ερωτήσεις από όλους τους ειδήμονες της παράστασης. Ο Pedrorol τοποθετεί τον εαυτό του υπέρ αυτής της Ευρωπαϊκής Super League, αλλά υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις για το θέμα αυτό.

Αυτό θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να πείσουμε τον Florentino να απαντήσει αναλόγως σε πολλά από αυτά τα ερωτήματα. Αλλά όλοι φοβόμαστε ότι αυτή η επίσκεψη από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης θα γραφτεί ως επί το πλείστον. Φυσικά, θα σας κρατάμε ενήμερους για ό, τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που όλος ο κόσμος θα παρακολουθήσει. Τι νομίζεις ότι θα πει ο Φλορεντίνο Περέζ;