Ο Florentino συνεχίζει τις επιθέσεις του εναντίον του Ronaldo και του Mourinho

Έχουμε κι άλλες διαρροές Φλορεντίνο για να τις ακούσει ο κόσμος. Αυτή τη φορά, κυνήγησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Χοσέ Μουρίνιο με απίστευτο τρόπο.

Οι διαβόητες διαρροές Florentino έχουν ένα νέο κεφάλαιο στο οποίο συκοφαντεί τον Cristiano Ronaldo και τον Jose Mourinho. Χθες το πρωί, το «El Confidencial’ κυκλοφόρησε μια σειρά από αρχεία ήχου που ήταν σαφώς επεξεργασμένα. Στην πρώτη παρτίδα, ο Περέζ συκοφαντεί τον Ίκερ Κασίγιας και τον Ραούλ Γκονζάλες Μπλάνκο. Αλλά αυτό ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε αυτό που μπορεί να θεωρηθεί μόνο μια επίθεση εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα, έχουμε νέες διαρροές στις οποίες ο πρόεδρος χτυπά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Χοσέ Μουρίνιο κριτικεύοντας το μέγεθος του εγωισμού τους.

Παρόλο που πιστεύουμε ότι τίποτα δεν θα συμβεί μετά από αυτό, τα αρχεία ήχου είναι ένα must-ακρόαση για κάθε οπαδό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ακούγοντας τον Περέζ να μιλάει έτσι σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον μας δίνει μια καλύτερη ιδέα για την προσωπικότητα που έχει. Ακόμα δεν έχουμε ακούσει καμία απάντηση από τους ανθρώπους που αναφέρει σε αυτές τις κασέτες. Μόλις το κάνουμε, θα αναφέρουμε ό, τι λένε.

Ο Φλορεντίνο αποκαλεί τον Ρονάλντο ηλίθιο.

Από ό, τι λέει, ίσως η ακόλουθη φράση να είναι η πιο σκληρή που ανέφερε ο «El Confidencial’. Ζωγραφίζει επίσης τον Fabio Coentrao ως καρικατούρα:» Ο [Ρονάλντο] είναι τρελός. Ο τύπος είναι ηλίθιος, είναι άρρωστος. Νομίζεις ότι αυτός ο τύπος είναι φυσιολογικός, αλλά δεν είναι. Αν ήταν, δεν θα έκανε όλα αυτά που κάνει. Το τελευταίο ηλίθιο πράγμα, που είδαν όλοι στον κόσμο… γιατί νομίζεις ότι θα έκανε κάτι τόσο ηλίθιο; [Jorge] Mendes δεν έχει τον έλεγχο του [Ronaldo] και είναι το ίδιο με τον Mourinho — καθόλου. Ακόμα και για συνεντεύξεις, δεν τον ακούν. Αυτοί είναι δύο τύποι με απαίσιο εγωισμό, που κακομαθαίνουν τους δύο, που δεν βλέπουν την πραγματικότητα γιατί και οι δύο θα μπορούσαν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

«Είναι και οι δύο ανώμαλοι επειδή μιλάμε για πολλά χρήματα από την άποψη των δικαιωμάτων εικόνας. Και με αυτό το πρόσωπο που έχουν, αυτή την προκλητική λάμψη, το γεγονός ότι κανείς δεν τους συμπαθεί… αν η δημοσιότητα ήταν διαφορετική, όλα αλλάζουν. Ο Fabio Coentrao είναι τρελός, αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι άλλος ένας ανόητος και η Μαδρίτη τρώει τέτοιους τύπους. Αυτή τη στιγμή, φοβάται και ο Μουρίνιο είναι ηλίθιος. Δεν είναι ότι δεν θέλει να παίξει… είναι λίγο ηλίθιος, οδηγώντας χωρίς δίπλωμα. Η πίεση τον έχει πάρει και αυτό είναι επειδή είναι άρρωστος, αλλά ο άλλος δεν νοιάζεται γι’ αυτό».