Ο Florentino επιστρέφει στις κατηγορίες για την αναχώρηση του Messi

Μετά το σεισμό του Μέσι στο ισπανικό ποδόσφαιρο, ο Florentino Perez αισθάνθηκε την ανάγκη να βγει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τις κατηγορίες.

Ο Λάιονελ Μέσι έφυγε από την Μπαρτσελόνα είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα αφήγηση από ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου που κατηγόρησε τον Φλορεντίνο Περέζ για την αναχώρησή του. Ο Jaume Llopis παραιτήθηκε από τη θέση του στην «Espai Barça» για να έχει την ευκαιρία να εκφραστεί. Αφού έφυγε, μίλησε στον Λα Βανγκαρντία για την υποτιθέμενη φιλία του Florentino με τον Ferran Reverter. Ο οποίος εξακολουθεί να είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Μπαρτσελόνα και το δεξί χέρι της Τζόαν Λαπόρτα.

Ο Llopis είπε τα εξής: «Η αναχώρηση του Μέσι είναι ένας ελιγμός που ευνοεί τον Florentino. Φανταστείτε ότι τώρα ο [Kylian] Mappe καταλήγει στη Ρεάλ Μαδρίτης, η [Joan] Laporta ήταν πεπεισμένη από τον Ferran Reverter ότι δεν ήταν δυνατό να υπογράψει με την CVC, και ο Florentino Perez να ενταχθεί στο έργο της Super League. Συμβαίνει επίσης ότι ο Perez ήταν από καιρό φίλοι με τον Reverter και μεταξύ τους έπεισαν τον Laporta να αλλάξει ριζικά τη γνώμη του».

Η απάντηση του Φλορεντίνο είναι άμεσα δημόσια.

Συνήθως, ο Φλορεντίνο τείνει να σιωπά όταν λαμβάνει χώρα μια κατηγορία τέτοιου μεγέθους. Αλλά το θεώρησε καλή ιδέα αυτή τη φορά. Αν και αποφάσισε να παραλείψει μια δημόσια δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Περέζ έστειλε ένα δελτίο τύπου. Σε αυτό το υπόμνημα, ο Φλορεντίνο υπερασπίζεται τον εαυτό του δηλώνοντας ότι συνάντησε μόνο δύο φορές στη ζωή του.

Marca πήρε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι αδύνατο να είχα κάποια επιρροή στην αναχώρηση του Messi. Αυτές οι προτάσεις είναι εντελώς ψευδείς. Δεν υπήρξα φίλος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Βαρκελώνης, Ferran Reverter, και τον έχω συναντήσει μόνο δύο φορές στη ζωή μου, μία φορά πριν από τέσσερις μήνες και την άλλη το περασμένο Σάββατο, όταν η επίσημη ανακοίνωση για τον Messi είχε ήδη λάβει χώρα».