Ο Fikayo Tomori θέτει συγκεκριμένους στόχους ως παίκτης του Μίλαν

Μετά τον πρώτο επίσημο αγώνα του με τον Μίλαν, ο Fikayo Tomori έθεσε συγκεκριμένους και φιλόδοξους στόχους για την περιπέτεια του στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Όταν ο Fikayo Tomori ξεκίνησε τον αγώνα με την Inter στον πάγκο, δεν περίμενε να ξεκινήσει την περιπέτεια του στο Μίλαν μόλις λίγα λεπτά αργότερα. Ωστόσο, ο Kjaer τραυματίστηκε και ο Stefano Pioli τον κάλεσε αμέσως για να κάνει το ντεμπούτο του σε ένα Milano Derby. Παρά το γεγονός ότι έχασε τον αγώνα Coppa Italia, Tomori πήρε τελικά μια γεύση από το διάσημο αμυντικό ιταλικό παιχνίδι. Τώρα που πέρασαν λίγες ώρες μετά από αυτή τη συναρπαστική στιγμή γι’ αυτόν, ο Tomori κάθισε με τη Serie A για μια συνέντευξη.

Κατά την άποψή του, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να πάρει περισσότερα λεπτά για να συνεχίσει να μεγαλώνει ως παίκτης. Ωστόσο, ποτέ δεν περίμενε ότι ο AC Milan θα τον κυνηγήσει στη χειμερινή βιτρίνα μεταφοράς. Ο υπερασπιστής ξέρει ότι αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία που χρειάζεται να εκτιμήσει γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην ιστορία, οι Rossoneri δεν κυνηγούν μόνο οποιονδήποτε παίκτη αυτές τις μέρες. Ο Paolo Maldini είναι πολύ σοβαρός για το ταλέντο που κυνηγά ως αθλητικός διευθυντής, το οποίο έχει Tomori πολύ ενθουσιασμένος.

Ο Tomori περιγράφει τους στόχους του στο AC Milan.

Στη συνέντευξη με την επίσημη ιστοσελίδα της Serie A, αυτό είπε ο Tomori: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και παίζω ξανά. Η ομάδα τα πάει καλά και θέλω να τους βοηθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο γήπεδο, όπως έκανα την Τρίτη — ακόμα κι αν δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε τη νίκη. Το να παίζω και να προπονώ με παίκτες όπως η Ίμπρα και ο Mandžukić θα με βοηθήσει πολύ. Είμαι έτοιμος να μάθω πολλά από αυτούς και να πάρω ό, τι μπορώ από αυτούς. Ένιωσα καλά με τον Ρομανιόλι δίπλα μου στο γήπεδο. Έχουμε ήδη μεγάλη κατανόηση παρά το γλωσσικό εμπόδιο και ελπίζω να παίξω μαζί του πολύ περισσότερο. Ήρθα εδώ με την πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος. Η ιστορία του Μίλαν έχει να κάνει με τα τρόπαια και πρέπει να στοχεύσουμε να κερδίσουμε το Scudetto.

«Δεν πρέπει να φοβόμαστε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, γιατί μπορούμε να το κάνουμε. Αλλά δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλές ομάδες σε υψηλό επίπεδο, που έχουν τον ίδιο στόχο. Πρέπει να εστιάσουμε στους εαυτούς μας, να παίζουμε παιχνίδι και να παίζουμε για να κερδίσουμε, όπως θα κάνουν και οι άλλες ομάδες. Πρέπει να έχουμε μια ισχυρή νοοτροπία. Ο Paolo Maldini ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υπερασπιστές όλων των εποχών και, όταν μου τηλεφώνησε, ήμουν λίγο έκπληκτος, αλλά ήξερα για το έργο και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αποφασίσω. Ήθελα και θέλω να είμαι εδώ. Ήμουν στο Τσέλσι από την ηλικία των 7, αλλά είμαι εδώ τώρα. Συγκεντρώνομαι σκληρά για να τα πάω καλά με τη νέα μου λέσχη».