Ο Ferdinand αποκαλύπτει γιατί λυπάται τον Jose Mourinho

Κατά τη διάρκεια ενός πίνακα συζητήσεων μετά την ήττα του Τότεναμ, ο Ρίο Φέρντιναντ εξήγησε τον λόγο που λυπάται για την τρέχουσα κατάσταση του Χοσέ Μουρίνιο.

Παρά το γεγονός ότι αντιστάθηκε, ο Ρίο Φέρντιναντ εξακολουθεί να λυπάται για την κατάσταση του Χοσέ Μουρίνιο στο Τότεναμ. Ο Πορτογάλος μάνατζερ έφτασε στο Βόρειο Λονδίνο με μοναδικό σκοπό να τερματίσει την ξηρασία του τρόπαιου του συλλόγου μια για πάντα. Αλλά αντ’ αυτού, συνεχίζει να νικάται από μερικά από τα πιο ανταγωνιστικά σωματεία της χώρας λόγω λαθών από τους παίκτες του. Ακόμα κι αν ο Χοσέ κατάφερε να πάρει όλες τις τακτικές σωστά σε ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει τρόπος για αυτόν να ελέγξει τι αποφασίζουν οι παίκτες του σε περίπλοκες καταστάσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Ρίο Φέρντιναντ δεν μπορεί παρά να λυπάται για την τρέχουσα κατάσταση του Χοσέ. Με τον αγώνα Premier League ενάντια στο Μάντσεστερ Σίτι ακριβώς γύρω από τη γωνία, η σκέψη για μια άλλη ήττα για Spurs γίνεται αναπόφευκτη. Ο Ferdinand εξήγησε το σκεπτικό πίσω από τη διαδικασία σκέψης του σχετικά με την κατάσταση του Jose Mourinho.

Γιατί ο Ρίο λυπάται τον Μου.

«Πρέπει να πω ότι πραγματικά τον λυπάμαι [Mourinho] κατά κάποιο τρόπο», δήλωσε ο Ferdinand στην BT Sport. «Επειδή τις τελευταίες εβδομάδες έχει αλλάξει αρκετές φορές στον τρόπο που έχουν προσεγγίσει τα παιχνίδια. Το παιχνίδι του Γουέστ Μπρομ ήταν λίγο διαφορετικό όταν ο Χάρι Κέιν δεν έπαιζε, και τώρα η αποψινή βραδιά ήταν ανοιχτή και επεκτατική. Αλλά κάθε μία από αυτές τις φορές πρόσφατα έχουν αναιρεθεί από μεμονωμένες στιγμές, μεμονωμένα λάθη. Ως διαχειριστής, μπορείτε να προετοιμάσετε ό, τι θέλετε όλη την εβδομάδα για κάθε παιχνίδι, αλλά αυτά τα μεμονωμένα λάθη τον σκοτώνουν.

«Με αυτή την έννοια τον λυπάμαι γιατί μερικές φορές απλά εκτροχιάζει όλο του το σχέδιο που δούλευε όλη την εβδομάδα. Νομίζω ότι είναι ένα ποιοτικό πράγμα, ναι. Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που κάνουν συνεχώς λάθη και τους αφήνει ανοιχτούς και πρέπει να κυνηγούν παιχνίδια κάποιες φορές. Μέχρι να το κάνουν σωστά και να εξαλείψουν τέτοιου είδους λάθη, δεν μπορούν ποτέ να θεωρήσουν τους εαυτούς τους μια ομάδα που θα αμφισβητήσει με συνέπεια, επειδή τα λάθη οδηγούν σε στόχους, πράγμα που σημαίνει ότι κυνηγάς και σε αφήνει ανοιχτό, είναι προβλήματα με συνέπεια».