Ο Erling Haaland αντιδρά στο να σκοράρει ένα χατ-τρικ με τη Νορβηγία

Αφού σκόραρε ένα χατ-τρικ εναντίον του Γιβραλτάρ, ο Erling Haaland είχε μια εξωφρενική αντίδραση που συνοψίζει τέλεια τον ανταγωνιστικό του χαρακτήρα.

Ο Erling Haaland είναι εξίσου αναπόφευκτος για το ποδόσφαιρο όσο και η μητέρα φύση για τον κόσμο, το πιο πρόσφατο hat-trick του το αποδεικνύει. Από άποψη αριθμών, η αίσθηση της Νορβηγίας είναι ήδη 12 γκολ βαθιά στους πρώτους 15 αγώνες του που έπαιξε για τη χώρα του. Για οποιονδήποτε άλλο παίκτη στον κόσμο, αυτοί οι αριθμοί είναι ήδη αρκετά εντυπωσιακοί. Αλλά για τον Haaland, ειλικρινά αισθάνεται ότι πρέπει να έχει περισσότερα γκολ από ό, τι έπαιξε αγώνες. Αυτό και μόνο θα σου πει όλα όσα πρέπει να ξέρεις γι’ αυτή την ανωμαλία.

Όλοι θυμόμαστε εκείνη την ημέρα που παρουσιάστηκε στον κόσμο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20. Κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα με την Ονδούρα, ο νεαρός σκόραρε ένα εντυπωσιακό 9 γκολ σε έναν αγώνα. Σήμερα, μετά το χατ-τρικ εναντίον του Γιβραλτάρ, μας έδωσε λίγη από την ίδια ενέργεια μέσω της δήλωσής του για τον TV2: «Δεν σκοράρω αρκετά γκολ. Είμαι κοντά σε ένα γκολ [ανά παιχνίδι] κατά μέσο όρο. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχα περισσότερους στόχους παρά αγώνες. Φυσικά το να σκοράρεις το χατ-τρικ ήταν απελευθερωτικό. Αλλά θα μπορούσα να έχω βάλει έξι γκολ απόψε.»

Ο Haaland αρχίζει να ταιριάζει με τους θρυλικούς απεργούς.

Στη λίστα όλων των εποχών παικτών που έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ σε ηλικία 21 ετών, ο Erling Haaland πλησιάζει το Top-3. Τρεις Βραζιλιάνοι είναι στην κορυφή της λίστας, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Έχουμε τον Neymar στην τρίτη θέση με 145 γκολ στην ηλικία των 21 ετών. Υπάρχει Romario με 168 γκολ σε αυτή την ηλικία. Αλλά στην κορυφή, έχουμε 219 γκολ του βασιλιά Πελέ. Ωστόσο, η πιο εξωφρενική πτυχή αυτού είναι ότι ο Haaland έχει ήδη 124 σκόραρε γκολ και μόλις έκλεισε το 21.

Έχει σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο για να πάρει λίγο πιο κοντά στην κορυφή αυτής της λίστας. Φαίνεται ότι με αυτό το ρυθμό, θα μπορούσε ακόμη και να εξαλείψει τους αριθμούς που ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάζουν μέσα την τελευταία δεκαετία. Ο Erling Haaland είναι μια δύναμη της φύσης που ο κόσμος του ποδοσφαίρου χρειάζεται να απολαύσει ενώ εξακολουθεί να χτυπάει τους στόχους. Είναι πραγματικά ένα θέαμα για να δείτε όταν παίρνει το «Κτήνος Mode» του.