Ο Eden Hazard ανοίγει για τις πρόσφατες πληγές του

Ως μέρος μιας πρόσφατης συνέντευξης για το On The Front Foot, ο Eden Hazard επιτέλους άνοιξε για τα πρόσφατα δεινά του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα βάσανα του Eden Hazard στη Ρεάλ Μαδρίτης μας εμπόδισαν να πάρουμε την καλύτερη εκδοχή του βέλγου αστέρα. Ο πιο πρόσφατος μυϊκός τραυματισμός φέρεται να τον επηρέασε σε ψυχολογικό επίπεδο, το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Ωστόσο, ο παίκτης συνεχίζει να προσπαθεί να δει τα θετικά αυτής της περίπλοκης κατάστασης. Όπως και κάθε άλλος ποδοσφαιριστής, βασίζεται στην οικογένειά του για συναισθηματική υποστήριξη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ο Χάζαρντ εξήγησε πώς χειρίζεται αυτά τα θέματα και αναφέρθηκε επίσης στην πιθανή συνταξιοδότησή του. Από τώρα, οι τραυματισμοί δεν έχουν χτυπήσει την Ίντυ ακόμα. Ακόμα σκοπεύει να συνεχίσει να παίζει μέχρι να περάσει τα 35, τουλάχιστον. Αλλά ο Χάζαρντ γνωρίζει επίσης ότι η υπομονή δεν είναι υψηλή σε ένα κλαμπ τόσο μεγάλο όσο η Ρεάλ Μαδρίτης. Το αστέρι γνωρίζει ότι μπορεί να πουληθεί αν δεν αρχίσει να φέρνει γρήγορα αποτελέσματα.

Ο Χάζαρντ ανοίγει για τους αγώνες του.

Σε συνέντευξή του στο On The Front Foot, η Eden Hazard είπε τα εξής: «Είμαι αρκετά τυχερός να μένω στο σπίτι με την οικογένειά μου όταν τραυματίζομαι, κάτι που με βοηθάει να το ξεπεράσω. Δεν είναι το τέλος του κόσμου επειδή περνάω χρόνο με τα παιδιά μου. Όταν είσαι τραυματισμένος και μόνος, μπορεί να γίνει δύσκολο, αλλά η οικογένειά μου με υποστηρίζει. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα όταν τραυματιστείς. Μπορείς να δουλέψεις για να ανακάμψεις γρήγορα αλλά οι τραυματισμοί που υπέφερα απαιτούν περισσότερο χρόνο για να επουλωθούν. Πρέπει μόνο να περιμένω, να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ.

«Όταν είμαι σπίτι, μπορώ να απολαύσω τον οικογενειακό χρόνο. Ελπίζω σίγουρα να μπορώ να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο και να διασκεδάσω πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν φτάσω στο τέλος της καριέρας μου, θέλω να κοιτάξω πίσω και να δω τα επιτεύγματά μου. Αλλά η πρώτη μου προτεραιότητα τώρα είναι να παίξω καλά και να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Δεν έχω ιδέα πού θα είμαι τα επόμενα χρόνια, αλλά θα προσπαθήσω να επικεντρωθώ στον επόμενο αγώνα ή στην επόμενη προπόνηση. Είμαι μόνο 30, το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση. Ευτυχώς, νομίζω ότι μπορώ ακόμα να παίξω για τουλάχιστον πέντε ή έξι χρόνια.»