Ο Di Maria καυχιέται για τα αστέρια με τα οποία έπαιξε σε επίπεδο κλαμπ

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Angel Di Maria καυχιόταν για τα αστέρια με τα οποία έπαιζε σε επίπεδο κλαμπ. Περιμένει να παίξει με έναν ακόμα από αυτούς.

Η καριέρα του Angel Di Maria ήταν αρκετά άγρια όσον αφορά τους παίκτες με τους οποίους μοιραζόταν ένα αποδυτήριο σε κάθε σύλλογο. Όταν ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, μοιραζόταν χρόνο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Σέρτζιο Ράμος, τον Γκάρεθ Μπέιλ, τον Καρίμ Μπενζέμα και άλλους παίκτες. Στην PSG, μοιράζεται το καμαρίνι με τον Neymar και τον Kylian Mbappe. Ωστόσο, υπάρχει ένας παίκτης που ακόμα δεν έχει παίξει μαζί του στην ίδια ομάδα.

Αν και ο «Fideo» μοιράζεται ήδη χρόνο με τον Leo Messi στην Αργεντινή, έχει την ευκαιρία να παίξει δίπλα του στο PSG. Αν συμβεί αυτό, ο Ντι Μαρία επιβεβαίωσε ότι μπορεί να αποσυρθεί ευτυχισμένος χωρίς πρόβλημα. Είναι ακόμα αβέβαιο τι θα κάνει ο Μέσι με το μέλλον του, αλλά ο Ντι Μαρία τον περιμένει ήδη με ανοιχτές αγκάλες και έναν «Asado Argentino» που τον περιμένει στο Παρίσι.

Di Maria θα ήθελε πολύ να παίξει με τον Leo στο PSG.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο TyC Sports, ο Di Maria είπε τα εξής: «Είχα την ευκαιρία σε μια στιγμή της καριέρας μου να πάω στη Βαρκελώνη, αλλά δεν έγινε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει άλλη μια ευκαιρία να παίξουμε μαζί του, αλλά το συμβόλαιό μου τελειώνει και δεν ξέρω τι θα συμβεί. Αλλά θα ήμουν πολύ ευτυχής να παίξω μαζί του. Έχω ήδη παίξει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Νέιμαρ, τον Κίλιαν Μμπάπε. Αν μπορούσα να παίξω το ίδιο καλά με τον Λίο, θα μπορούσα να αποσυρθώ μετά από αυτό!

«Η γυναίκα μου μου είπε, «αν έρθει ο Λίο, θα μείνουμε τουλάχιστον και θα του φτιάξεις μπάρμπεκιου». Θα ήταν το καλύτερο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο στο ποδόσφαιρο. Επικεντρώνομαι σε ό, τι μπορούμε να επιτύχουμε φέτος. Υπάρχει ένα νέο προπονητικό προσωπικό. Επικεντρώνομαι μόνο στο να τους εντυπωσιάσω. Δεν έχω το άγχος όταν είσαι 25 χρονών. Το χειρίζομαι πολύ ήρεμα και απολαμβάνω τη ζωή μέρα με τη μέρα».