Ο Deschamps παρέχει μια ακτίνα ελπίδας για τον τραυματισμό του Benzema

Πριν από το κρίσιμο άνοιγμα εναντίον της Γερμανίας, ο επικεφαλής της Γαλλίας Didier Deschamps παρείχε μια σημαντική ενημέρωση σχετικά με τον Karim Benzema.

Όπως όλοι πιστεύαμε ότι η Γαλλία είχε υποστεί σοβαρό πλήγμα, ο Didier Deschamps ενημέρωσε σημαντικά σχετικά με τον τραυματισμό του Karim Benzema. Ο βετεράνος του αστέρα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γήπεδο το βράδυ της Τρίτης εναντίον της Βουλγαρίας.

Αφού κράτησε την υπομονή του για έξι ολόκληρα χρόνια, ο Benzema βρέθηκε στο ρόστερ Les Bleus για τον καθυστερημένο διαγωνισμό Euro 2020. Και οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα λειτουργήσει ως βασικός καταλύτης στην πορεία της χώρας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μόνο για αυτόν τον λόγο, όλοι ανησυχούσαν για την οπισθοδρόμηση του 33χρονου κατά της Βουλγαρίας. Αλλά καθώς ο Deschamps μας έχει ξεκαθαρίσει λίγο τον αέρα, φαίνεται ότι ο Benzema πιθανότατα θα δει κάποια δράση εναντίον της Γερμανίας στις 15 Ιουνίου.

«Είναι ένα χτύπημα», είπε ο Didier Deschamps στο ημίχρονο στο Μ6. «Πήρε ένα καλό χτύπημα στο μυ πάνω από το γόνατο. Και ένιωθε ότι σκληραίνει, οπότε δεν ρισκάραμε. Το ιατρικό προσωπικό είναι αυτή τη στιγμή μαζί του.»

Ωστόσο, πρόσθεσε μετά τον αγώνα: «Πήρε ένα χτύπημα πάνω από το γόνατο. Το ένιωσε για να μην το ρισκάρεις. Γι’ αυτό έφυγε. Είναι ένα χτύπημα, πάντα υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή.»

«Το ιατρικό προσωπικό είναι υψηλού επιπέδου. Θα κάνουμε το σωστό και να μην ξοδεύουμε κάθε μέρα αναρωτιόμαστε πώς τα πάει. Είναι δύσκολο να χωνέψεις, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Σήμερα, δεν είναι τίποτα δραματικό.»