Ο Dembele παίρνει πρόστιμο από τον Xavi για ρεπορτάζ αργά στην εκπαίδευση Barca

Το νέο αφεντικό Xavi έδωσε το παράδειγμα σε άλλους παίκτες στη Βαρκελώνη, επιπλήττοντας πρόστιμο στον Ousmane Dembele επειδή ανέφερε αργά για μια προπόνηση.

Ο Ousmane Dembele έλαβε πρόστιμο από τον νέο προπονητή Xavi επειδή δεν παρευρέθηκε στην προπόνηση της Βαρκελώνης την δεδομένη ώρα την Παρασκευή.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο Καμπ Νόου, ο Ισπανός αφεντικό επέβαλε τους κανόνες και τους κανονισμούς του στο κλαμπ.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της παρθενικής συνέντευξης Τύπου, ο Τσάβι επικεντρώθηκε στη σημασία της πειθαρχίας. Είπε: «Λοιπόν είναι απλά να ακολουθείς κάποιους κανόνες όπως σε κάθε εταιρεία, όπως σε κάθε κλαμπ. Όταν υπάρχουν κανόνες στο καμαρίνι μας, τα πράγματα έχουν πάει καλά, και όταν όχι, έχουν πάει άσχημα».

«Αυτό είναι ξεκάθαρο, οπότε ναι, θα εφαρμόσουμε κανόνες και θα πρέπει να τους ακολουθήσουν».

Πράγματι, ο 41χρονος ήταν πιστός στο λόγο του. Σύμφωνα με το Mirror, ο Ισπανός ακύρωσε μια συνέντευξη για τον Gerard Pique για να τον κρατήσει σε καλό δρόμο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ένας από τους κανόνες του Xavi στις εγκαταστάσεις είναι ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να φτάνουν τουλάχιστον 90 λεπτά πριν από κάθε προπόνηση.

Ο Dembele έχει μια ιστορία στη Βάρκα που τον έχει δει να φτάνει αργά στις προπονήσεις. Και ο Γάλλος σταρ απέτυχε να συμμορφωθεί με τις νέες αλλαγές που έκανε το νέο αφεντικό του.

Η συνεδρίαση επρόκειτο να ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. την Παρασκευή και ο Dembele δεν είχε δει μέχρι τις 8.33 π.μ., κάνοντάς τον να αργήσει τρία λεπτά. Ως εκ τούτου, ο Τσάβι επέβαλε πρόστιμο στον νεαρό εξτρέμ.

Στην πραγματικότητα, οι κανόνες είναι λίγο πιο αυστηροί για όλο το προπονητικό προσωπικό που εργάζεται υπό τον νέο διευθυντή. Έχει δώσει εντολή στους συναδέλφους του να είναι παρόντες δύο ώρες πριν από τις προπονήσεις προκειμένου να έχουν ατομικές συνομιλίες με τους παίκτες.