Ο De Ligt απαντά στις εικασίες μεταφοράς της Βαρκελώνης

Ενώ ήταν ακόμα στο Άγιαξ, ο Ολλανδός υπερασπιστής πυροδότησε μάχη μεταφοράς, και ένας από τους προηγούμενους μνηστήρες του φέρεται να αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον τους για αυτόν.

Ο Matthijs de Ligt λέει ότι αισθάνεται «σαν ψάρι στο νερό» στη Γιουβέντους καθώς ρίχνει κρύο νερό σε αναφορές που τον συνδέουν με μια κίνηση στην FC Barcelona.

Έχει αναφερθεί De Ligt είναι ανήσυχος στη Γιουβέντους, με το κέντρο πίσω δεν είναι ακόμη ακριβώς ένα απαραίτητο ποσό στο Bianconeri ξεκινώντας XI από 75 εκατομμύρια ευρώ μετακόμισε στο σύλλογο. Ως αποτέλεσμα, λέγεται ότι είναι λυπηρό επιλογή της πλευράς Serie Α αντί της La Liga γίγαντες της Βαρκελώνης.

Ο πρώην Ajax υποτίθεται ότι θέλει επίσης να επανενωθεί με τον πρώην συμπαίκτη του και συμπατριώτη Frenkie de Jong, ο οποίος μετακόμισε στο Camp Nou στο ίδιο παράθυρο μεταφοράς που μετεγκαταστάθηκε στο Τορίνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στο Ζυβ. Νιώθω σαν ψάρι στο νερό», είπε στο ESPN.NL να αρνηθεί τις φήμες.

«Παρά το γεγονός ότι οι ομαδικές παραστάσεις δεν είναι οι καλύτερες αυτή τη σεζόν, αισθάνομαι καλά στο γήπεδο και εκτιμώ. Θα με άφηναν να φύγω; Υπάρχουν πολλά κλαμπ που έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε το σύλλογο.

Ερωτηθείς αν η Βαρκελώνη θα μπορούσε να είναι το επόμενο ιδανικό βήμα για αυτόν, ο De Ligt απάντησε: «Δεν ξέρω.

«Αυτές οι φήμες [της Βαρκελώνης] δεν βγάζουν νόημα τώρα. Αυτό δεν είναι σημαντικό για μένα. Κανείς δεν με ενημέρωσε γι’ αυτό».