Ο De Jong ανοίγει για να παίζει δίπλα στον Leo Messi

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον TV3, ο Frenkie de Jong άνοιξε την ευκαιρία να παίξει δίπλα στον Leo Messi στην FC Barcelona από τότε που έφτασε.

Από τότε που ο Frenkie de Jong ήταν παιδί, ο Leo Messi έχει παραμείνει ενεργός ως ποδοσφαιριστής και ποτέ δεν φαντάστηκε τη μοίρα του. Πηγαίνοντας μέσα από τις τάξεις AFC Ajax ήταν μια μοναδική εμπειρία για Frenkie, αλλά τελικά έγινε ένας παίκτης της Βαρκελώνης. Μετά από ένα δύσκολο χρόνο προσαρμογής στην πόλη και τον πολιτισμό, ο De Jong μπορεί τελικά να πει ότι συμμετέχει πλήρως στη δυναμική του συλλόγου. Αυτή η σεζόν άνοιξε τα μάτια για τους περισσότερους οπαδούς της Βαρκελώνης που δεν εμπιστεύονταν τον Frenkie.

Για τον παίκτη, η πιο ικανοποιητική εμπειρία ήταν να μοιραστεί τα αποδυτήρια με έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μέχρι να γεράσει και να μιλήσει με τα εγγόνια του, ο Frenkie θα είναι σε θέση να τους πει ότι έπαιξε μαζί με τον Leo Messi. Πρόσφατες φήμες για την πιθανή αναχώρησή του έπρεπε να συζητηθούν σε αυτή τη συνέντευξη. Αλλά ο Ντε Γιονγκ δεν φαίνεται να ανησυχεί για την κατάσταση.

Τι πιστεύει ο Ντε Γιονγκ για τον Λίο Μέσι.

Σε μια συνέντευξη με τον TV3, ο Ολλανδός μέσος μίλησε για την κατάσταση του Μέσι και πόσο προσαρμοσμένος είναι στην FC Barcelona: «Θα ήθελα ο Μέσι να μείνει μαζί μας του χρόνου, αλλά είναι ένα θέμα για το οποίο δεν μπορώ να πω τίποτα. Πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το μέλλον του», δήλωσε ο De Jong. «Ήταν ένας από τους παράγοντες που με έκαναν να αποφασίσω να έρθω στην Barca. Όχι το πιο σημαντικό, αλλά ένα από αυτά που επηρέασαν την απόφαση. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο εδώ και 15 χρόνια.

«Όταν ήμουν 12, ήταν ήδη αυτό. Έτσι, το να παίζεις στο πλευρό του είναι φανταστικό. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε αν είναι η καλύτερη στιγμή μου από τότε που ήρθα στην Βάρκα. Η αλήθεια είναι ότι σκοράρω περισσότερα γκολ και όταν σε βλέπουν να σκοράρεις νομίζουν ότι όλα πάνε καλά. Αλλά πρέπει να το διατηρήσω εγκαίρως, για να μεγαλώσω αυτή την καλή στιγμή. Αισθάνομαι καλά και άνετα, αλλά ξέρω ότι πρέπει να δείξω την ποιότητα μου ακόμα περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα. Έχω περιθώριο βελτίωσης.»