Ο De Gea εντοπίζει αυτό που έλειπε ο Man Utd στην ισοπαλία εναντίον της Τσέλσι

Οι Red Devils ήταν μια τρομερή δύναμη μπροστά από το γκολ αυτή τη σεζόν, αλλά η επίθεσή τους δεν ήταν ακριβώς κλικ στη γέφυρα Stamford.

Ο David de Gea πιστεύει ότι η Manchester United δεν είχε το «τελευταίο πέρασμα» στην ισοπαλία χωρίς τάγμα εναντίον της Τσέλσι το βράδυ της Κυριακής.

Η Manchester United έκανε λίγα για να ενοχλήσει την άμυνα της αντιπολίτευσης, καθώς αγωνιζόταν για να δημιουργήσει ξεκάθαρες ευκαιρίες να σκοράρει και είχε μόλις τέσσερις απόπειρες στο στόχο σε όλους τους αγώνες.

Η πλευρά του Ole Gunnar Solskjaer κατέληξε να ρίξει δύο κρίσιμους πόντους στον αγώνα τίτλου και να αυξήσει το έλλειμμά τους σε 12 πόντους ενάντια στους ηγέτες της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Red Devils είχαν προηγουμένως υποστηριχθεί για να κερδίσουν το πρώτο τους Premier League στη μετα-Sir Alex Ferguson εποχή αυτή τη σεζόν, αλλά αυτό τώρα φαίνεται απίθανο.

«Πιστεύω ότι η ισοπαλία είναι μια χαρά, αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό και θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να νικήσουμε αυτές τις ομάδες», δήλωσε ο De Gea στο MUTV.

«Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, δεν δημιουργήσαμε πάρα πολλές. Νομίζω ότι το τελευταίο πέρασμα ήταν αυτό που χάσαμε σήμερα. Δημιουργήσαμε καλές αντεπιθέσεις, αλλά στο τέλος, το τελευταίο πέρασμα δεν ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά τουλάχιστον υπερασπιστήκαμε πολύ καλά σήμερα.

«Δεν είχαν πολλές ευκαιρίες. Είχαν μερικές ευκαιρίες, αλλά η ομάδα ήταν ισχυρή σήμερα. Δώσαμε τα πάντα σήμερα, αλλά δεν ήταν αρκετό, για να είμαι ειλικρινής».