Ο David Moyes ενημερώνει για το μέλλον του στο West Ham

Το μέλλον του Ντέιβιντ Μόις στο Γουέστ Χαμ παραμένει αβέβαιο. Ο Σκοτσέζος πλησιάζει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τα Σφυριά.

Ο David Moyes έχει ηρεμήσει τις εικασίες για το μέλλον του στο West Ham, λέγοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από τη λέσχη.

Ο Σκωτσέζος έχει εντυπωσιαστεί κατά τη διάρκεια μιας δεύτερης περιόδου στο London Stadium, με μια σε μορφή πλευρά Σφυριά να ανεβαίνει στην πρώτη τετραώτερη Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, μένει να δούμε πόσο ακόμα θα παραμείνει ο Moyes στο West Ham. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Σκωτσέζος βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της σύμβασής του και δεν έχει ακόμη συμφωνήσει σε παράταση.

Μετά την παραίτηση του Neil Cannon από Σέλτικ μάνατζερ, το αφεντικό του West Ham μαζί με τον Frank Lampard έχει γίνει αντιληπτό ως πιθανός αντικαταστάτης των Σκωτσέζων γίγαντες.

Ωστόσο, ο Moyes αναφέρει ότι είναι πλήρως συγκεντρωμένος με τη West Ham και παραμένει ευχαριστημένος με την κατάσταση των πραγμάτων αυτή τη στιγμή.

«Δεν έχω καμία πρόθεση να πάω πουθενά.» είπε σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Μίλησα με τον Ντέιβιντ Σάλιβαν αλλά δεν θέλω τίποτα να μπει εμπόδιο σε αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή.»

«Είμαι πραγματικά ευτυχής επειδή σημειώθηκαν μεγάλες βελτιώσεις εδώ στο West Ham και, ελπίζω, ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τη βελτίωση εδώ».

Επόμενο για Moyes και West Ham είναι ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι τους του 2021 μέχρι στιγμής. Αντιμετωπίζουν μια σε μορφή πλευρά Manchester City που θέλει να κάνει 20 διαδοχικές νίκες στη σειρά σε όλους τους διαγωνισμούς.