Ο David Luiz έχει τη γνώμη του στις τέσσερις κορυφαίες ελπίδες της Άρσεναλ

Ο Ντέιβιντ Λουίζ αρνείται να εγκαταλείψει την προσπάθεια της Άρσεναλ να εξασφαλίσει μια θέση στην κορυφή των τεσσάρων. Λέει ότι οι Γκάνερ μπορούν να βασιστούν στη νίκη τους ενάντια στην Τότεναμ.

Ο David Luiz παραμένει ανένδοτος Άρσεναλ μπορεί ακόμα να πιέσει για ένα κορυφαίο φινίρισμα τεσσάρων. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πιστεύει ότι η νίκη του ντέρμπι επί της Τότεναμ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως εφαλτήριο.

Οι Πυροβολητές έβγαλαν τους γείτονές τους στο βόρειο Λονδίνο 2-1 στο τελευταίο τους φωτιστικό στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά παραμένουν 10ος στο τραπέζι.

Ένα κενό 10 σημείων τους χωρίζει από τα σημεία πρόκρισης του Champions League, αλλά εξακολουθούν να έχουν 10 παιχνίδια για να λάβουν και πιστεύουν ότι όλα είναι δυνατά σε ένα σπριντ προς τη γραμμή.

Ο Luiz είπε για τις κορυφαίους τέσσερις ευκαιρίες των Gunners μετά από μια νίκη που ενισχύει το ηθικό στο σπίτι του Spurs: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε», ανέφερε ο Independent.

«Είμαστε μακριά (μακριά), αλλά έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και να προσπαθούμε να κερδίζουμε πόντους κάθε εβδομάδα.»

Συνέπεια βρίσκεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, με Luiz να παραδέχεται ότι μια νίκη επί των Spurs θα μπορούσε να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για την τελική αναμέτρηση.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Είναι πάντα ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα μεγάλο ντέρμπι με μεγάλη ιστορία και όλοι γνωρίζουν γι’ αυτό το παιχνίδι.

«Νομίζω ότι το κάναμε, τόσο καλά στο παιχνίδι — εκτός από τα τελευταία 10 λεπτά όπου η ομάδα μας έπαιξε με πολύ συγκίνηση και δεν χρησιμοποίησε το μυαλό μας για να ελέγξει το παιχνίδι και να χρησιμοποιήσει έναν ακόμα παίκτη στο γήπεδο».

Η Άρσεναλ υπέστη μόνο μία ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της σε όλους τους διαγωνισμούς. Η απώλεια ήρθε εναντίον των ηγετών της Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Σίτι.