Ο Darmian μιλά για τον αγώνα τίτλου Serie A μετά τη νίκη της Inter εναντίον της Βερόνας

Ο Matteo Darmian βγήκε από τον πάγκο για να σκοράρει το νικηφόρο γκολ για την Inter σε μια σκληρή νίκη εναντίον της Βερόνα.

Ο Matteo Darmian ήταν ο ήρωας της ημέρας, καθώς η Inter αγωνίστηκε σκληρά για μια στενή νίκη 1-0 επί της Βερόνας το απόγευμα της Κυριακής.

Με το παιχνίδι να ψάχνει για ισοπαλία, ο αμυντικός βγήκε από τον πάγκο για να σκοράρει ένα κρίσιμο γκολ για την πλευρά του. Έχει ήδη τη συνήθεια να σκοράρει σημαντικά γκολ, καθώς και τα τρία γκολ του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν είτε ήταν ισοσταθμιστές είτε συνέχιζαν να κερδίζουν γκολ.

Ο τελευταίος στόχος για Darmian θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το πιο σημαντικό από την ιταλική, ως Inter άκρη πιο κοντά στον τίτλο. Το προβάδισμα 13 σημείων αυτή τη στιγμή σημαίνει ότι οι Nerazzurri χρειάζονται μόνο δύο ακόμα νίκες για να στεφθούν πρωταθλητές Serie A.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο 31χρονος χάρηκε που σκόραρε το νικητήριο γκολ για την πλευρά του.

«Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τη Βερόνα. Είναι επιθετικοί και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα ήταν το μόνο πράγμα που είχε σημασία. Πιάσαμε τρεις πόντους και ο στόχος είναι πλέον πιο κοντά», δήλωσε ο Darmian στο Sky Sport Italia.

«Νιώθουμε καλά, εκπαιδεύουμε για να είναι έτοιμοι και να ζήσουν αυτά τα συναισθήματα, είμαστε ευτυχείς σήμερα, τα τρία σημεία ήταν τα πιο σημαντικά πράγματα, σήμερα. Είναι μια κρίσιμη νίκη.

«Ο καθένας από εμάς εργάζεται σκληρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο προπονητής θέλει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι. Σε μια τόσο μακρά και προκλητική σεζόν, όλοι είναι σημαντικοί, αισθάνομαι την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαίκτες μου και όλα γίνονται ευκολότερα.

«Ο Lautaro και ο Lukaku είναι καλύτεροι από μένα στο να σκοράρω γκολ. Όσο κερδίζουμε παιχνίδια, όλα είναι μια χαρά».

Για την επόμενη εκδρομή τους, η Ίντερ θα ταξιδέψει για να αναλάβει τον Κροτόνε το επόμενο Σάββατο.