Ο Dani Alves στέλνει ένα μήνυμα μεταφοράς στη Βαρκελώνη

Ως ένας χρεωμένος αγώνας της Βαρκελώνης να κάνει υπογραφές, ο Dani Alves άφησε ανοιχτή την πόρτα για μια αξιοσημείωτη επιστροφή στο Camp Nou.

Ο Dani Alves δεν θα αντιταχθεί στην επιστροφή στη Βαρκελώνη και επιμένει ότι όλοι οι αρχηγοί των συλλόγων πρέπει να κάνουν είναι να του δώσουν μια κλήση.

Ο 38χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος πέρασε ένδοξες οκτώ εποχές μεταξύ 2008-2016 στο Camp Nou, είναι ελεύθερος πράκτορας μετά τη λήξη του συμβολαίου του με το Σάο Πάολο τον περασμένο μήνα, εν μέσω αναφορών για μια διαφωνία μισθών.

Alves δεν έχει ακόμη βρει ένα νέο σύλλογο, αλλά δεν έχει σχέδια να συνταξιοδοτηθεί, καθώς πιστεύει ότι έχει ακόμα κάτι να προσφέρει, ειδικά βοηθώντας τη Βαρκελώνη να διαμορφώσει τη νέα ομάδα τους.

«Θα ακουγόταν πολύ ευκαιριακό να πούμε ότι η Barca με χρειάζεται τώρα», είπε η δεξιά πλάτη Sport. «Πάντα έλεγα ότι έφυγα γιατί έβλεπα τα πράγματα να μην είναι όπως νόμιζα ότι έπρεπε να είναι.

«Ποτέ δεν θέλετε να δείτε όλα όσα έχουν καταλήξει να συμβαίνουν από τότε που έφυγα. Είπα ότι όταν ο Βάρκα με χρειάζεται και με θέλει, θα ήμουν στη διάθεσή τους ανεξάρτητα από το πού είμαι. Η στοργή, η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφω γι’ αυτό το κλαμπ είναι πάρα πολλά.

«Αν ο Μπάρκα νομίζει ότι με χρειάζονται, απλά πρέπει να μου τηλεφωνήσουν. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω οπουδήποτε, αλλά περισσότερο στη Barca λόγω του αριθμού των νέων παικτών που έχουν τώρα».

Η Βαρκελώνη επιστρέφει στη δράση την Κυριακή για έναν αγώνα La Liga εναντίον της Βαλένθια στο Camp Nou.