Ο Dani Alves επιβεβαιώνει το μέλλον της Βαρκελώνης με εγκάρδιο μήνυμα

Ο Βραζιλιάνος σταρ θα τερματίσει την λαμπρή καριέρα του στο Camp Nou αυτό το καλοκαίρι.

Η Βαρκελώνη αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Dani Alves πέρα από αυτό το καλοκαίρι.

Η Βραζιλιάνικη full-back θα γίνει ελεύθερος πράκτορας όταν η τρέχουσα συμφωνία του λήξει στο τέλος αυτού του μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alves ήταν πρόθυμος να κερδίσει μια νέα συμφωνία στο Camp Nou για να αυξήσει τις πιθανότητές του να πάρει μια κλήση από τη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ωστόσο, παρά το εντυπωσιακό ξόρκι του 39χρονου από την επανένταξη στην ομάδα τον περασμένο χειμώνα, ο Μπάρκα δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συμφωνία του Άλβες. Οι Καταλανοί είναι κοντά στην εξασφάλιση συμφωνίας για τον Cesar Azpilicueta, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Άλβες στην ομάδα τους.

«Βίσκα Μπάρσα για πάντα!»

Ο Βραζιλιάνος πήρε στο Instagram για να επιβεβαιώσει την αποχώρησή του από το σύλλογο.

«Τώρα είναι η ώρα για το αντίο μας», έγραψε.

«Ήταν οκτώ και πλέον χρόνια αφιερωμένα στο club, σε αυτά τα χρώματα και σε εκείνο το σπίτι… αλλά όπως όλα στη ζωή, τα χρόνια περνούν, οι δρόμοι αποκλίνουν και οι ιστορίες γράφονται για κάποιο χρονικό διάστημα σε διαφορετικά μέρη — και έτσι ήταν.

«Προσπάθησαν να πουν αντίο αλλά δεν μπόρεσαν να το κάνουν, γιατί δεν μπορείς να φανταστείς, ή ναι, πόσο ανθεκτικός και ανθεκτικός είμαι.

«Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι που το ποδόσφαιρο και η ζωή που, όπως πάντα, είναι πολύ ευγνώμονες σε όσους τους σέβονται, αποφάσισαν να μου δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψω εδώ για να πω αντίο.

«Αλλά αυτό δεν θα ήταν ένα αντίο χωρίς πρώτα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βρίσκονται πίσω από τα φώτα, όλους εκείνους που κάνουν ότι η δική μας είναι τέλεια, σε όλους τους.

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω σε αυτό το club και να είναι σε θέση να ντύσει και πάλι αυτό το υπέροχο πουκάμισο, δεν ξέρουν πόσο χαρούμενος είμαι… Ελπίζω να μην χάσουν την τρέλα και την ευτυχία μου κάθε μέρα.

«Ας ελπίσουμε ότι όσοι διαμένουν μπορούν να αλλάξουν την ιστορία αυτής της όμορφης λέσχης, Εύχομαι ότι από την καρδιά μου.

«Υπήρξαν 23 τίτλοι που επιτεύχθηκαν: 2 Τριπλά, 1 Sextete και ένα μεγάλο χρυσό βιβλίο γραμμένο!

«Ένας πολύ ωραίος κύκλος έχει τελειώσει και μια άλλη πρόκληση ανοίγει.

«Ας μην ξεχάσει ποτέ ο κόσμος: ένα λιοντάρι που είναι 39 ετών συνεχίζει να είναι ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΡΕΛΛΟ Λιοντάρι. Βίσκα Μπάρσα… για πάντα!»

Πού θα πάει ο Άλβες αφού φύγει από τον Βάρκα;

Ο Athletico Paranaense είναι οι επικρατέστεροι που θα υπογράψουν τον Άλβες μετά την αναχώρησή του από τη Βαρκελώνη. Η βραζιλιάνικη πλευρά ήταν πρόθυμη να προσθέσει τον Άλβες στο πλευρό της πριν επιστρέψει στο Καμπ Νόου τον περασμένο χειμώνα.

Ωστόσο, το αστέρι της Βραζιλίας πρέπει να περιμένει μέχρι το άνοιγμα της παράθυρου μεταγραφής της Βραζιλίας (18 Ιουλίου) για να υπογράψει συμβόλαιο στο σύλλογο.