Ο Dani Alves γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης της Βαρκελώνης

Ο βετεράνος Βραζιλιάνος συμφώνησε σε χαμηλότερο μισθό από την υπόλοιπη ομάδα της Βαρκελώνης για να σφραγίσει μια ονειρική επιστροφή.

Ο Dani Alves φέρεται να έχει γίνει ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης στην FC Barcelona.

Πέντε χρόνια μετά την αρχική του αναχώρηση, ο Άλβες επιστρέφει στη Βαρκελώνη. Ο βετεράνος έχει επανενταχθεί στο σύλλογο με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ολοκλήρωσε την ιατρική του τη Δευτέρα, θα παρακολουθήσει βραδινή προπόνηση την ίδια ημέρα, και αργότερα θα παρουσιαστεί στο Camp Nou την Τετάρτη.

Όχι μόνο το 38-year-old κοστίζει στο χρεόβιο Barca τίποτα από την άποψη της αμοιβής μεταφοράς, αλλά παίρνει επίσης λίγα σε μισθό.

Ένα φτηνό πραξικόπημα για τον Βάρκα.

Σύμφωνα με τον Diario Sport, ο Άλβες συμφώνησε να γίνει το λιγότερο αμειβόμενο μέλος της ανώτερης ομάδας. Υπάρχουν ρήτρες σχετικές με το μπόνους που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιό του, με ορισμένες από αυτές να σχετίζονται με τα ασημικά.

Η καταλανική πρίζα δεν αναφέρει ακριβώς πόσα θα πληρώσει η Βαρκελώνη στη διεθνή Βραζιλία, αν και ισχυρίζεται ότι είναι ευχαριστημένος με τη συμφωνία του.

Για τον Alves, η ευκαιρία να επιστρέψει στη Βαρκελώνη είναι πιο σημαντική από τα χρήματα. Θα προτιμούσε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους, όπως κάνουν οι σύλλογοι στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Αυτό θα τον πήγαινε μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ. Ωστόσο, δέχτηκε μια προσφορά μέχρι τον Ιούνιο και στη συνέχεια η Βαρκελώνη θα αποφασίσει αν θα την παρατείνει ή όχι.

Ο έξι φορές νικητής της La Liga θα είναι σε θέση να κάνει το δεύτερο ντεμπούτο του Barca στο νέο έτος μόλις ανοίξει το παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου. Μίλησε για πρώτη φορά για την επιστροφή του το Σαββατοκύριακο.