Ο Dani Alves αντιδρά καθώς ο Lionel Messi στοχεύει στο ρεκόρ τρόπαιων του

Καθώς ο Lionel Messi σκοπεύει να ξεπεράσει το ρεκόρ του πρώην συμπαίκτη του στη Βαρκελώνη, ο Dani Alves έχει αφήσει την πόρτα ορθάνοιχτη για να το κάνει.

Ο Dani Alves είπε στον Lionel Messi ότι «μπορείς να με ξεπεράσεις όποτε θέλεις «σχετικά με το ρεκόρ τρόπαιο του.

Ο βετεράνος επανήλθε τα χρόνια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο οδηγώντας τη Βραζιλία σε χρυσό μετάλλιο για το 43ο τρόπαιο της καριέρας του — τον μεγαλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Μέσι έσπευσε να συγχαρεί τον Άλβες κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήρια συνέντευξης Τύπου του στη Βαρκελώνη την Κυριακή και εξέφρασε την επιθυμία του να κερδίσει περισσότερους τίτλους όπως ο 38χρονος.

Είπε: «Θέλω να τελειώσω τα τελευταία μου χρόνια διαγωνιζόμενοι για τίτλους. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη στιγμή για να συγχαρώ τον Dani Alves, επειδή κέρδισε το χρυσό μετάλλιο χθες. Είμαι πολύ κοντά του. Αυτή είναι η νοοτροπία μου.»

Τι είχε να πει ο Άλβες;

Σε απάντηση στα σχόλια του Messi, Alves δημοσίευσε στο Instagram: «Το μεγαλύτερο όλων των εποχών, μπορείτε να με ξεπεράσετε όποτε θέλετε. Θα είναι άλλη μια βοήθεια για σένα.

«Μετά την κοπέλα μου, είσαι ο καλύτερος συνεργάτης μου. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα μας δώσατε, σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τόσα πολλά, και σας ευχαριστώ που με αφήσατε να είμαι μέρος της ιστορίας σας.

«Τι τιμή να είμαι σε θέση να συνοδεύσει στενά την εξέλιξή σας και χάρη στον Sylvinho που μας συνδέει.

«Δον Λίο Μέσι, συνεχίστε να γράφετε ιστορία όπου θέλετε να πάτε. Θα υπάρχει πάντα ένας τρελός [τύπος] στη διάθεσή σας για όλες τις στιγμές, ειδικά οι λιγότερο καλοί!»