Ο Coutinho παίρνει συμβουλές για το πώς να «επιστρέψει στο καλύτερο του»

Ο Βραζιλιάνος υπήρξε σκιά του παίκτη που ήταν κάποτε από τότε που αναχώρησε το Anfield τον Ιανουάριο του 2018.

Ο Philippe Coutinho θα πρέπει να επιστρέψει στην Premier League και να ενταχθεί στο Newcastle United προκειμένου να «επιστρέψει στα καλύτερά του», σύμφωνα με τον πρώην αριστερό Jose Enrique της Λίβερπουλ.

Ο Κουτίνιο μετακόμισε στη Βαρκελώνη με μια συμφωνία 142 εκατομμυρίων λιρών αφού έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του στο Λίβερπουλ.

Αναμένεται ότι ο επιτιθέμενος μέσος θα εδραιωθεί ως απαραίτητη φιγούρα στη σύνθεση της Βαρκελώνης, αλλά δεν έχει πλησιάσει καν να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μέχρι στιγμής.

Ο 29χρονος χρόνος στην Καταλονία έχει γεμίσει με προβλήματα φόρμας και φυσικής κατάστασης, αν και έχει αρχίσει να δείχνει μια γεύση από τον παλιό του εαυτό αυτή τη σεζόν.

«Το πρόβλημα με τον Phil ήταν οι τραυματισμοί στη Βαρκελώνη», είπε ο Enrique bemybet.com.

«Δεν νομίζω ότι είναι αρκετά ικανός γιατί τον ακολουθώ πολύ, είναι φίλος μου. Ποιοτικά, τι πρέπει να πω για τον Φιλ; Γι’ αυτό ο Μπαρτσελόνα πλήρωσε τόσα λεφτά γι’ αυτόν.

«Είναι αλήθεια ότι δεν είχε τα καλύτερα τελευταία χρόνια και ίσως επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ, κάπου σαν το Νιούκαστλ.

«Οι οπαδοί θα τον στηρίξει αμέσως και θα τραγουδήσει το όνομά του, θα τον σηκώσει ξανά και θα επιστρέψει στα καλύτερά του, θα ήταν η σωστή κίνηση γι ‘αυτόν.

«Γνωρίζω πόσα κερδίζει στη Βαρκελώνη και δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να τα πληρώσει ο Νιούκαστλ! Προφανώς, μπορούν επειδή οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν τα χρήματα, αλλά θα ήταν πολύ μεγάλη διαφορά για τους άλλους παίκτες της ομάδας».