Ο Courtois δίνει μια τελική απάντηση για το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης του Χάζαρντ

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Thibaut Courtois έδωσε μια σαφή απάντηση στα μελλοντικά σχέδια του συμπαίκτη Eden Hazard εν μέσω φήμες για την επιστροφή στην Τσέλσι.

Ο Thibaut Courtois είναι «100% σίγουρος» ότι η Eden Hazard δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.

Μετά από δύο εποχές που επηρρεάστηκαν στην ισπανική πρωτεύουσα και την πρόσφατη αναχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, το μέλλον του Χάζαρντ αμφισβητείται. Προκαλούν φήμες για αιφνιδιαστική επιστροφή στο πρώην κλαμπ Τσέλσι.

Αλλά ο 30χρονος επιμένει ότι έχει εκκρεμότητες με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και ο Κουρτουά είναι σίγουρος ότι ο συμπαίκτης του θα μείνει.

«Είμαι 100% σίγουρος ότι θα μείνει. Δεν θέλει να κουνηθεί. Μόνο ο τύπος της Μαδρίτης γράφει για την επιθυμία να φύγει», δήλωσε ο Courtois στο Le Soit για το μέλλον του Hazard.

«Θέλει να συνεχίσει, να παίζει χωρίς τραυματισμούς και να κερδίσει τίτλους.

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχει κριτική όλη την ώρα και για όλους. Bale επικρίθηκε, αλλά έχει κερδίσει το Champions League και σκόραρε διπλό στον τελικό στο Κίεβο.

«Στη Λισαβόνα, είναι εναντίον μου στον τελικό. Εμείς ότι στη Μαδρίτη υπάρχει πίεση και κριτική από τον Τύπο και τους οπαδούς.

«Αλλά η Εδέμ μπορεί να το χειριστεί αυτό. Τον ξέρω αρκετά καλά για να μπορώ να το πω αυτό. Μπορεί ακόμα να αλλάξει τα πάντα.

Ο Courtois και ο Hazard έχουν συνδεθεί με την ομάδα του Βελγίου για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το πρώην δίδυμο της Τσέλσι θα μπορούσε να παίξει στο φιλικό των Κόκκινων Διαβόλων εναντίον της Κροατίας το βράδυ της Κυριακής.