Ο Conte συνέστησε να μην αναλάβει την εργασία της Arsenal ως σωρούς πίεσης στην Arteta

Άστοχοι μετά από τρία παιχνίδια, οι Γκάνερ έχουν το χειρότερο ξεκίνημα μιας καμπάνιας πρωταθλήματος στην ιστορία των 134 χρόνων τους.

Ο Antonio Conte έχει ενημερωθεί να μην αναλάβει τη δουλειά της Arsenal, με τον Kevin Campbell να προτείνει ότι ο Ιταλός μάνατζερ δεν πρέπει να «πλησιάσει» τον σύλλογο.

Ο Κόντε, ο οποίος επί του παρόντος είναι άνεργος, έχει συνδεθεί με την ανάληψη της Άρσεναλ ως σωρούς πίεσης στον Mikel Arteta όλο και περισσότερο.

Το Arsenal της Arteta δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο από την προηγούμενη σεζόν όταν τερμάτισε όγδοη στο τραπέζι της Premier League — στην πραγματικότητα, έχουν υποβαθμιστεί, έχοντας υποστεί μια ήττα σε κάθε μία από τις τρεις εναρκτήριες εξόδους πρωταθλήματος.

Ο Conte, ο οποίος οδήγησε την Inter Milan στον τίτλο Serie A το 2020-21, φέρεται να θεωρείται από την ιεραρχία Gunners ως ο ιδανικός υποψήφιος για να αναλάβει από τον Ισπανό και να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στο σύλλογο.

«Αν ο Mikel Arteta πάρει το σάκο, ποιος μεγάλος διευθυντής πρόκειται να θέσει σε κίνδυνο τη φήμη του και δεν έχει σημαντικά κεφάλαια για να πάει και να αλλάξει αυτό που βλέπει;

«Αν τον υποστηρίξω. Η Arsenal με όλους τους παίκτες να ταιριάζουν θα είναι εντάξει», δήλωσε ο πρώην επιθετικός της Arsenal Campbell στο Sky Sports News.

«Αλλά αν είμαι ο Αντόνιο Κόντε και το κοιτάζω χθες, δεν θα το πλησίαζα καθόλου.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν θα το πλησίαζα. Επειδή είναι τα βασικά. Κάνουν λάθος τα βασικά. Και αν δεν μπορείς να κάνεις τα βασικά ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής…

«Ο διευθυντής μπορεί να σας προετοιμάσει όσο θέλει για ένα παιχνίδι. Μόλις περάσεις αυτό το παιχνίδι, είναι η δουλειά σου. Δεν μπορείς να αφήσεις τον Γκουντογάν να σε νικήσει στο πίσω πόστο.

«Δεν είναι στο χέρι του διευθυντή να πάει και να πιέζει τους ανθρώπους και να στέκεται στα πόδια σας και να επικοινωνεί και να είναι δύσκολο να νικήσει.»