Ο Conte προειδοποιεί την Τότεναμ να βελτιωθεί μετά την ήττα της Τσέλσι

Η Τότεναμ είναι στα πρόθυρα να κάνει μια απογοητευτική έξοδο από το Κύπελλο Καραμπάο, και ο Antonio Conte έχει εκφράσει την απογοήτευσή του.

Ο Antonio Conte εξέδωσε μια αυστηρή προειδοποίηση για τους παίκτες της Τότεναμ ότι κανένας νεοφερμένος στο παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου δεν πρόκειται να βελτιώσει την κατάστασή τους. Οι Σπερς αντιμετώπισαν μια ήττα στα χέρια της Τσέλσι στο Κύπελλο EFL το βράδυ της Τετάρτης.

Οι ελπίδες για την ανύψωση ενός σημαντικού ασημικού έχουν γλιστρήσει μέσα από τα χέρια της πλευράς του Κόντε μετά την απώλεια τους στο πρώτο σκέλος του ημιτελικού. Δυστυχώς για τους Σπερς, ο στόχος του Ben Davies ήταν μια προσθήκη στην πρώιμη απεργία του Kai Havertz που ολοκλήρωσε το παιχνίδι.

Μετά τον αγώνα, ο Conte εξήγησε στο Sky Sports: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δύσκολο από την αρχή, η Τσέλσι έδειξε ότι είναι πολύ καλύτερη από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο, παλέψαμε πολύ από την αρχή. Αλλά γνωρίζουμε ότι μιλάμε για μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, στον κόσμο, την περασμένη σεζόν κέρδισε το Champions League. Αν συγκρίνετε τις δύο ομάδες, δεν υπάρχει σύγκριση.»

«Μιλάμε για μια ομάδα έτοιμη να κερδίσει — σήμερα έχουμε δει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. «Δεν είναι εύκολο να παίξεις στο Stamford Bridge. Με τον τρόπο που ήταν πολύ συγκεντρωμένοι, κέρδιζαν την μπάλα κάθε φορά. Και τότε παραδεχθήκαμε επίσης ένα στόχο που ήμασταν άτυχοι.»

«Όταν ξεκινάς το παιχνίδι και μετά από λίγα λεπτά σκοράρουν, σίγουρα το παιχνίδι γίνεται πολύ δύσκολο. Αλλά, γνωρίζω την κατάσταση, είναι πολύ σαφές αυτή τη στιγμή ότι υπάρχει ένα σημαντικό κενό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παλέψουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία σε καλή θέση. Αλλά αν νομίζουμε ότι είμαστε κοντά, νομίζω ότι δεν είμαστε με τον σωστό τρόπο».

Επιπλέον, η Conte είναι της γνώμης ότι η Tottenham δεν θα λάβει καμία βοήθεια από τυχόν αφίξεις στο τρέχον παράθυρο μεταφοράς.

«Ειλικρινά, θέλω επίσης να είμαι πολύ σαφής. Γιατί αν σκεφτούμε, με το παράθυρο μεταφοράς τον Ιανουάριο, θα λύσουμε την κατάσταση, σας λέω ένα ψέμα, όχι την αλήθεια», πρόσθεσε στους δημοσιογράφους».

«Υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουμε. Αν κάποιος πιστεύει ότι η αγορά μεταγραφών μπορεί να λύσει την κατάσταση… πρώτα απ ‘όλα, τον Ιανουάριο είναι πολύ δύσκολο να αγοραστεί. Πολύ, πολύ δύσκολο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε αν υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε παίκτες που χρειάζεστε.»

«Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά με τον τρόπο που κάνουμε. Και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το επίπεδο των παικτών μας. Στη συνέχεια, αν υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες και ο σύλλογος είναι πεπεισμένος από αυτές τις ευκαιρίες να βελτιώσει την ομάδα.»

» Αλλά επαναλαμβάνω, δεν βλέπω στο παράθυρο μεταφοράς την επίλυση των προβλημάτων μας. Η επίλυση των προβλημάτων μας τώρα είναι να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε όλες τις πτυχές της ομάδας μας. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει. Αν νομίζετε ότι αν αγοράσετε έναν ή δύο παίκτες και λύσετε την κατάσταση, δεν έχετε δίκιο.»