Ο Chilwell είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει δύσκολες εβδομάδες μπροστά για την Τσέλσι

Ο Μπεν Τσίλγουελ αναμένει μια δύσκολη λίστα για την Τσέλσι τις επόμενες εβδομάδες και λέει ότι είναι έτοιμος για την πρόκληση.

Ο Μπεν Τσίλγουελ ήταν ένας από τους αστρικούς καλλιτέχνες για την Τσέλσι, καθώς εξασφάλισαν μια στενή νίκη 1-0 επί της Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ το Σάββατο.

Η διεθνής Αγγλία έστησε το σταυρό που είχε ως αποτέλεσμα το μοναδικό γκολ και το νικητήριο γκολ από τον Timo Werner.

Πριν από το παιχνίδι, η Τσέλσι και η Γουέστ Χαμ ήταν κλειδωμένοι στα ίδια σημεία και μια νίκη για τους Μπλουζ ήταν ζωτικής σημασίας για την αναζήτησή τους για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντανακλώντας το αποτέλεσμα, ο Chilwell παραδέχεται ότι ο Chelsea δεν ήταν στην καλύτερη περίπτωση, αλλά χάρηκε που είδε την πλευρά του να διεκδικεί τα τρία σημεία που είχαν μεγαλύτερη σημασία.

«Αν κοιτάξετε το παιχνίδι και τι σήμαινε και για τις δύο ομάδες στον αγώνα για το top four, η νίκη ήταν εξαιρετικά σημαντική και ευτυχώς την πήραμε», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι σωματικά είναι πολύ δυνατοί, στα φτερά και στο κέντρο θέλουν να τρέχουν όλη μέρα και έχουν εξαιρετική ποιότητα στο μέλλον. Γνωρίζαμε τι είδους παιχνίδι επρόκειτο να είναι — θα είχαμε λίγες ευκαιρίες και θα έπρεπε να υπερασπιστούμε για να τους σταματήσουμε να έχουν ευκαιρίες».

«Το καθαρό σεντόνι είναι πολύ μεγάλο. Είχαμε μόνο ένα γκολ και πιθανότατα θα μπορούσαμε να είχαμε μερικά ακόμα, αλλά δεν παίξαμε το καλύτερό μας, οπότε η νίκη ήταν σημαντική».

Πέρα από τον πρώτο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι έχει ακόμα το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο FA να αντιμετωπίσει τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει μια δυνητικά φρικιαστική λίστα αλλά ο Τσίλγουελ λέει ότι είναι καλά για αυτό.

«Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στην Τσέλσι», πρόσθεσε.

«Θέλετε να παίζετε στους αποκαλούμενους τελικούς κυπέλλου κάθε εβδομάδα όταν είστε πρόκληση για τους τέσσερις κορυφαίους. Έχουμε επίσης έναν ημιτελικό εναντίον του Read Madrid, το οποίο είναι αυτό που ονειρεύεσαι σαν παιδί, και στη συνέχεια έναν τελικό του FA Cup.»

«Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι γιατί κάθε εβδομάδα υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι και είμαστε απαιτητικοί για τα ασημικά. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλετε να παίζετε, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είναι μια ευκαιρία να κερδίσουμε δύο διαγωνισμούς τόσο συναισθηματικά και σωματικά είμαστε πολύ έτοιμοι για την τελική ώθηση».