Ο Cesc Fabregas αποκαλύπτει προσεγγίσεις από πρώην προπονητές μετά την έξοδο του Μονακό

Ο πρώην μέσος των Άρσεναλ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα θα αποχωρήσει από την AS Monaco στο τέλος του συμβολαίου του αυτό το μήνα.

Ο Cesc Fabregas αποκάλυψε ότι κάποιοι από τους πρώην προπονητές του τον έχουν προσεγγίσει για να δει αν ενδιαφέρεται να ξεκινήσει τη δική του καριέρα ως προπονητής.

Ο 35χρονος θα τερματίσει την παραμονή τρεισήμισι σεζόν στο Μονακό μόλις λήξει το συμβόλαιό του στο τέλος του μήνα. Η έξοδός του έρχεται μετά από μια εκστρατεία που μαστίζεται από τραυματισμούς. Έκανε μόλις πέντε εμφανίσεις για την ανώτερη ομάδα, συμπεριλαμβανομένων δύο στιγμιαίων από τον πάγκο της Ligue 1.

Ο Fabregas δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει

Αλλά αντί να αποθαρρυνθεί, ο Fabregas είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στο παιχνίδι για να διασφαλίσει ότι δεν θα κρεμάσει τις μπότες του με τόσο απογοητευτικό τρόπο.

«Το συμβόλαιό μου λήγει τον επόμενο Ιούνιο, και ψάχνω για μια νέα αρχή. Το κεφάλι μου χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα αλλού», δήλωσε ο νικητής του Ισπανικού Παγκοσμίου Κυπέλλου So Foot.

«Για να είμαι ειλικρινής, είχα ήδη δύο ή τρία τηλεφωνήματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες από κάποιους πρώην προπονητές μου για να μάθω τι ήθελα να κάνω, για να δω αν ήθελα να συμμετάσχω μαζί τους αυτό το καλοκαίρι ως προπονητής.

«Αλλά αυτή η χρονιά ήταν τόσο κακή που δεν μπορώ να τελειώσω με αυτό. Όχι μετά την οικοδόμηση αυτής της καριέρας. Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Είμαι ευγνώμων για την καριέρα που είχα, αλλά δεν νιώθω ότι τελείωσε.

«Είμαι ανοιχτός σε όλα. Απλά θέλω να διασκεδάσω. Το μέρος δεν έχει σημασία, είναι περισσότερο το κεφάλι μου που μετράει. Όταν είμαι σε φόρμα, νιώθω πολύ καλά. Όταν προπονούμαι με τους συμπαίκτες μου, δεν αισθάνομαι διαφορετικά όσον αφορά το πάθος για το παιχνίδι».