Ο Cavani ελπίζει να αφήσει κάτι πίσω του στο Man United

Η Manchester United προς τα εμπρός Edinson Cavani θέλει να αφήσει κάτι πίσω για τους νέους παίκτες που έρχονται μέσω της λέσχης Premier League.

Μένει να δούμε αν ο Cavani θα παραμείνει στην United πέρα από το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Ουρουγουανός έχει ήδη μια αποστολή να εκτελέσει στη λέσχη.

Ο Cavani, ο οποίος υπέγραψε για τους Red Devils το 2020, εντυπωσίασε αυτή τη σεζόν με αναφορές που υποδεικνύουν ότι ο μάνατζερ Ole Gunnar Solskjaer προσπαθεί να κάνει το αστέρι να παραμείνει στη λέσχη για άλλη μια χρονιά.

Ωστόσο, υπάρχουν φήμες ότι θα μπορούσε να μετακομίσει στην Μπόκα Τζούνιορς, μεταξύ άλλων συλλόγων.

Είτε ο Cavani παραμείνει στην United είτε όχι, ελπίζει ότι το έργο του στο πλάι να έχει αφήσει μια κληρονομιά για άλλους παίκτες.

Ο Ουρουγουανός είπε στο περιοδικό Inside United: «Ειλικρινά μιλώντας, δεν μου αρέσει να δίνω μόνο συμβουλές. Είμαι εδώ για να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ και να υποστηρίξω αυτή την ομάδα και να αφήσω ό, τι έχω στο γήπεδο, είτε πρόκειται για παιχνίδι είτε για προπόνηση.

«Στη συνέχεια, αν ένας νεαρός παίκτης έρθει και με ρωτήσει κάτι ή με δει να κάνω πράγματα κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης που θα ήθελε να ενσωματώσει στο παιχνίδι του, τότε αυτό είναι υπέροχο. Πιστεύω ότι υπάρχουν μαθήματα παντού γύρω σας, όχι μόνο από παίκτες στη δική σας θέση.

«Μπορείτε πάντα να πάρετε τα καλύτερα κομμάτια από κάποιον άλλο και να δείτε αν εργάζονται για εσάς στο δικό σας παιχνίδι.

«Αν θέλουν να πάρουν κάτι που λέω ή κάνω επί του σκάφους και να το πάρουν ως παράδειγμα για να το χρησιμοποιήσουν στη μελλοντική τους ανάπτυξη, τότε θα ήμουν πολύ χαρούμενος, γιατί είναι σημαντικό να αφήσουμε πίσω κάτι θετικό».