Ο Carragher δίνει την ετυμηγορία του για την υπεράσπιση του τίτλου της Λίβερπουλ

Λόγω των πρόσφατων αγώνων τους στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Τζέιμι Κάραγκερ ήθελε να εκδώσει την ετυμηγορία του για την υπεράσπιση του τίτλου της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν.

Jamie Carragher δεν παίζει γύρω όταν μιλάει για Λίβερπουλ και τους πρόσφατους αγώνες τους. Οι Reds ίσως του έδωσαν μια από τις μεγαλύτερες στιγμές χαράς του την περασμένη σεζόν όταν κέρδισαν την Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο όταν παραμένετε στην κορυφή για πάρα πολύ καιρό. Κάθε ποδοσφαιρική ομάδα που συνεχίζει να κερδίζει για αρκετά χρόνια, τείνει να πέσει κάτω για λίγο. Απλά δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις τίτλους όλη την ώρα.

Ο Jamie Carragher το γνωρίζει αυτό καθώς ανταποκρίθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Andrew Robertson σχετικά με τις μικρές πιθανότητες των Κόκκινων να κερδίσουν τρόπαια αυτή τη σεζόν. Δεν είναι ότι δεν είναι ανταγωνιστική ποδοσφαιρική ομάδα πια, είναι απλά ότι πραγματικά κάηκαν. Υπάρχουν στιγμές στις οποίες μπορείτε να δείτε αναλαμπές από την πλευρά του Λίβερπουλ που κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά πρέπει να είναι πολύ πιο συνεπείς για να πάρουν ασημικά αυτή τη σεζόν. Ο Carragher πιστεύει ότι πρέπει να πάρουν μια ανάσα και να επιστρέψουν πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν.

Ο Κάραγκερ βασικά συμφωνεί με τον Ρόμπερτσον.

Κατά τη διάρκεια του Pitch to Post Preview Podcast, ο Carragher είπε: «Ο Andy Robertson βγήκε και είπε ότι η Λίβερπουλ δεν είναι στον αγώνα τίτλου, και νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να το δούμε αυτή τη στιγμή. Το Λίβερπουλ πρέπει να κοιτάζει τις τέσσερις πρώτες θέσεις, και για να πω το προφανές, να λάβει κάθε παιχνίδι όπως έρχεται επειδή η φόρμα είναι τόσο κάτω. Υπάρχουν τόσες πολλές αλλαγές στην ομάδα που ποτέ δεν είσαι σίγουρος τι πρόκειται να είναι. Ο Άλισον ήταν έξω την τελευταία στιγμή ενάντια στο Μπράιτον και η Λίβερπουλ ακόμα περιμένουν τους παίκτες να επιστρέψουν. Νομίζω ότι από τώρα, αν προσφέρεις στη Λίβερπουλ ένα φινάλε στο 4, θα το έπαιρναν και θα το κουνούσαν.

«Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία για το Λίβερπουλ, διότι αυτό είναι που επιδιώκουν αυτή τη στιγμή. Αν μπορούσαν να επιστρέψουν στην κούρσα των τίτλων — και για να το κάνουν αυτό, θα έπρεπε να νικήσουν την Σίτυ την Κυριακή — ίσως να έβλεπες πού βρίσκονται με επτά ή οκτώ παιχνίδια να πάνε. Ας ελπίσουμε ότι από τη σκοπιά του Λίβερπουλ, η πόλη θα μπορούσε να έχει κάποιο είδος πτώσης. Η πόλη αυτή τη στιγμή είναι έξω από αυτόν τον κόσμο. Είναι αδύνατο να συνεχιστεί αυτό, η πόλη δεν μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι έτσι θα περίμενα να ρίξουν πόντους σε κάποιο στάδιο. «Αλλά το πρόβλημα για το Λίβερπουλ είναι ότι το χάσμα είναι πολύ μεγάλο — και σίγουρα θα είναι εάν αποτύχουν να κερδίσουν στο Άνφιλντ».