Ο Carlo Ancelotti ανοίγει για την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ

Μέσα σε όλο το χάος που δημιουργήθηκε από όλο το δράμα της Super League, η αντίδραση του Carlo Ancelotti ξεχωρίζει πάνω από τα υπόλοιπα.

Ως πρώην διευθυντής πολλών ιδρυτικών συλλόγων της Super League, ο Carlo Ancelotti έχει μια μοναδική άποψη για την όλη κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως προπονητής, ο Κάρλο ήταν διευθυντής της Γιουβέντους, της Μίλαν, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τσέλσι και της PSG. Αυτά είναι από τα πιο ισχυρά ποδοσφαιρικά ιδρύματα στον κόσμο. Ως πρώην υπάλληλος σε όλα αυτά, Carlo εξακολουθεί να εκπλήσσεται η Super League προτάθηκε ακόμη και.

Με το αρχικό σχέδιο που είχε ο Florentino και η εταιρεία, αυτό το νέο τουρνουά θα σκότωνε αποτελεσματικά συλλόγους όπως η Everton. Ο Ancelotti μίλησε πρόσφατα για την αντίδρασή του όταν άκουσε για πρώτη φορά αυτή την ιδέα. Προς έκπληξη κανενός, ο Ιταλός διευθυντής απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Κάρλο νόμιζε ότι η Σούπερ Λίγκα ήταν ένα αστείο.

Σύμφωνα με TalkSport, αυτό είναι ό, τι Carlo είπε: «άμεση αντίδρασή μου ήταν ότι αστειεύονται, αυτό είναι ένα αστείο! «Είναι ένα αστείο γιατί δεν πρόκειται να συμβεί. Είναι αδύνατον. Ο αθλητικός πολιτισμός στην Ευρώπη είναι διαφορετικός από τον αμερικανικό αθλητισμό. Όχι επειδή έχουμε δίκιο και αυτοί άδικο, αλλά επειδή η κουλτούρα των ανθρώπων είναι διαφορετική. Στην Αμερική, στις ΗΠΑ, ο αθλητισμός είναι διαφορετικός. Ο αθλητισμός είναι διασκέδαση.

«Στην Ευρώπη, ζούμε με περισσότερο πάθος. Όταν μεγαλώσουμε, θέλουμε να νικήσουμε τους γείτονές μας. Μεγαλώσαμε διαφορετικά. Δεν είναι άθλημα [στις ΗΠΑ]. Το ποδόσφαιρο τώρα είναι μέρος της δουλειάς, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα δύο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα πρώτα. Και μετά με πολλές επενδύσεις, γίνεται και επιχείρηση. Πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα δύο. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Το Έβερτον είναι ένα οικογενειακό κλαμπ, ένα κλαμπ όπου μπορείς να νιώσεις την αγάπη του υποστηρικτή. Η Έβερτον έχει ιστορικό να φροντίζει ίσως περισσότερους υποστηρικτές της».