Ο Bukayo Saka σχολιάζει το πρώτο του γκολ για την Αγγλία

Ο 19χρονος εξπέρ της Arsenal Bukayo Saka εξέφρασε τον εαυτό του μετά το πρώτο του γκολ για την Αγγλία την Τετάρτη.

Ο Bukayo Saka δήλωσε ότι ο στόχος του για την Αγγλία εναντίον της Αυστρίας την Τετάρτη ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του μέχρι στιγμής.

Σε ένα φιλικό φωτιστικό στο Wembley, ο εξπέρ της Arsenal άρπαξε το νικηφόρο αγώνα και το μοναδικό γκολ στο 56ο λεπτό. Αυτό σηματοδότησε επίσης το ντεμπούτο της ανώτερης διεθνούς καριέρας του για τα Τρία Λιοντάρια.

Μετά από μια ικανοποιητική σεζόν με τους Gunners, η Saka συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ για την εκστρατεία Euro 2020 της Αγγλίας.

«Πιθανώς η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου μέχρι τώρα. Η μεγαλύτερη στιγμή ήταν να κληθεί για την Αγγλία την πρώτη φορά και τώρα να σκοράρει το γκολ ακούγεται ωραίο. Είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα για μένα», δήλωσε ο Saka στο BBC Radio 5 Live.

«Το ονειρεύεσαι αυτό σαν παιδί, σκοράροντας για τη χώρα σου, περνώντας από τις ηλικιακές ομάδες με την Αγγλία. Το να το κάνουμε τώρα εδώ και να σκοράρουμε για τους ηλικιωμένους, είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Και ελπίζω να έχω αυτό το συναίσθημα πολλές φορές.»

«Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να αποκτήσω εμπιστοσύνη και χημεία με τους συμπαίκτες μου. Έτσι, σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.»

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι στην τελική ομάδα, ευγνώμων στον Gareth [Southgate, England manager], χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε ένα μεγάλο τουρνουά, οπότε ανυπομονώ πολύ γι’ αυτό».