Ο Brahim Diaz είναι έτοιμος για την πρόκληση στο Μίλαν

Την ημέρα της παρουσίασής του, ο Brahim Diaz έδειξε την απόλυτη αγάπη και το σεβασμό του προς τον AC Milan και δήλωσε ότι είναι έτοιμος για αυτή την πρόκληση.

Από όλους τους παίκτες του Μίλαν που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να αναπτυχθεί, ο Μπραήμ Ντίαζ βρίσκεται στην κορυφή δίπλα στον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Stefano Pioli αποφάσισε να του προσφέρει τη φανέλα νούμερο 10 για το δεύτερο ξόρκι του σε ένα δάνειο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μπραχίμ γνωρίζει την τεράστια ευθύνη που συνεπάγεται αυτό και αποφάσισε να την αποδεχτεί. Ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην ευρωπαϊκή ιστορία, οι Rossoneri χρειάζονται παίκτες του επιπέδου του Brahim για να επιστρέψουν σε εκείνες τις ημέρες της δόξας.

Ο Brahim γνωρίζει ακριβώς πού βρίσκεται ο σύλλογος και θέλει να τιμήσει την εμπιστοσύνη που έχει κατατεθεί στα ταλέντα του προσφέροντας το καλύτερο επίπεδο απόδοσης που έχει. Επίσης, ο Brahim γνωρίζει το βαρύ φορτίο που έρχεται με τον αριθμό φανέλας που πήρε. Παίκτες όπως ο Clarence Seedorf ή ο Rui Costa φορούσαν ήδη τον ίδιο αριθμό που έγραψε ιστορία αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Brahim εμπιστεύεται όλη του την εμπιστοσύνη στον Pioli ως μάνατζερ.

Στην πρώτη του σημαντική συνέντευξη κατά τη διάρκεια αυτής της νέας φάσης στο AC Milan, αυτό είπε ο Diaz στην ιστοσελίδα της AC Milan: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όλα όσα κάναμε πέρυσι. Αλλά τώρα αρχίζει μια νέα σεζόν στην οποία θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας: αυτά τα χρώματα αξίζουν να δώσω το 100% και αυτό είναι που θα κάνω. Θα δώσω τα πάντα για να δείξω το ταλέντο μου και θα δώσω αίμα, ιδρώτα και δάκρυα για αυτό το μεγάλο κλαμπ. Θα παλέψω για να γίνει μια υπέροχη σεζόν. Έμαθα πόσο σημαντικό είναι το Μιλάνο και αυτή τη σεζόν ελπίζω να έχουμε μια ακόμα καλύτερη σεζόν.

«Η περασμένη σεζόν ήταν μεγάλη, αλλά αυτή είναι μια νέα σεζόν. Ο Μίλαν αξίζει μια ομάδα αντάξια του συλλόγου. Είμαι βέβαιος ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε και να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα. Η επιτυχία μας ήταν χάρη στον προπονητή Pioli. Δημιούργησε μια καλή ομάδα από τους έμπειρους παίκτες και τους νέους παίκτες που μεγαλώνουν. Όλοι έχουμε μάθει πολλά από τον προπονητή, μου έμαθε πολλά. Υπό την καθοδήγησή του, την περασμένη σεζόν είχαμε μια καλή σεζόν. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε και στα χέρια του προπονητή σίγουρα θα το κάνουμε».