Ο Brahim ανοίγει για την επιθυμία του να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Καθώς περνάει μια θεαματική σεζόν στο Μίλαν, ο Brahim Diaz άνοιξε για μια πιθανή επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης στο εγγύς μέλλον.

Ο Brahim Diaz μετατρέπεται σε έναν από τους σημαντικότερους επιθετικούς παίκτες της Ισπανίας αυτή τη σεζόν, αλλά η επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται μακρύτερη από ποτέ. Έπαιξε ήδη μια σεζόν για τους Rossoneri αλλά του πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί. Μόλις το δάνειό του έληξε στην Ιταλία, η AC Milan αποφάσισε να ζητήσει νέο δάνειο για δύο ακόμη εποχές. Εμπιστεύονται πραγματικά τις ικανότητες του Brahim και ο νεαρός ανταποκρίνεται θεαματικά.

Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ο Brahim είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος επιθετικός μέσος στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ακόμη και χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, οι Ροσονέρι παίζουν ένα από τα καλύτερα ποδόσφαιρο της χώρας. Εν μέσω της δραματικής του βελτίωσης, υπάρχουν συνεχείς ερωτήσεις σχετικά με την πιθανή επιστροφή του νεαρού αστεριού στο Λος Μπλάνκος. Μόλις τελειώσει το δάνειό του, ο Μπραχίμ μπορεί να επιλέξει να επιστρέψει στην Ισπανία. Ωστόσο, η AC Milan μπορεί ακόμα να κάνει τη Ρεάλ Μαδρίτης μια προσφορά για την αγορά του Ισπανικού μετά το τέλος του δανείου.

Θέλει ο Μπραήμ να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Τους προηγούμενους μήνες, ο Brahim Diaz είπε στον Τύπο ότι ήθελε να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη στο Radio Marca, κάτι άλλαξε: «Έχω επικεντρωθεί στο Μιλάνο, το οποίο είναι μια μεγάλη λέσχη και δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πω. Εύχομαι [Ρεάλ Μαδρίτης] ό, τι καλύτερο, αλλά είμαι εδώ τώρα. Ο Ζιντάν είναι θρύλος ως παίκτης και ως προπονητής ήταν πολύ καλός. Η αγάπη είναι αμοιβαία, τα πάμε πολύ καλά και ξέρω ότι του αρέσει το παιχνίδι μου. Δούλεψα σκληρά για εκείνα τα λεπτά, ήμουν πολύ χαρούμενος μαζί του και αυτός μαζί μου.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά και το Scudetto είναι στόχος επειδή είμαστε το Μιλάνο. Την πρώτη φορά που μπήκα στο καμαρίνι του Μιλάνου, ο πρώτος παίκτης που γνώρισα ήταν η Ίμπρα. Όλοι ξέρουν πώς είναι, αλλά είναι απίστευτος στον τρόπο που βοηθάει όλους τους συμπαίκτες του και απαιτεί το καλύτερο. Είναι αρχηγός εντός και εκτός γηπέδου και τα πάω πολύ καλά μαζί του. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και απαιτεί περισσότερα από μένα επειδή λέει ότι έχω ταλέντο. Μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά και τι μπορείτε να πείτε για έναν παίκτη σαν τον Ιμπραχίμοβιτς;»