Ο Bianchi περιγράφει τη διαφορά μεταξύ Haaland και Mbappe

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Le Parisien, ο Carlos Bianchi περιέγραψε ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Erling Haaland και του Kylian Mbappe.

Το Erling Haaland vs Kylian Mbappe έχει σίγουρα τη δυνατότητα να γίνει η πιο πρόσφατη ποδοσφαιρική αντιπαλότητα κατά τη διάρκεια της σύγχρονης εποχής. Και οι δύο νέοι άρχισαν ήδη να γράφουν ιστορία με το γκολ τους σε διαγωνισμούς όπως το UEFA Champions League. Ωστόσο, οι παραγωγικές σταδιοδρομίες τους σε τόσο μικρή ηλικία έχουν πολλές διαφορές. Ο θρυλικός Carlos Bianchi είναι μία από τις πιο έξυπνες προσωπικότητες ποδοσφαίρου ποτέ, ήθελε να μιλήσει για την εμφάνιση αυτών των δύο νεαρών αστεριών.

Κατά την άποψή του, ο Haaland αποδίδει εντυπωσιακούς αριθμούς, αλλά δεν έχει το ταλέντο που έχει ο Kylian Mappe όταν χειρίζεται την μπάλα. Ωστόσο, ικετεύουμε να διαφέρουμε σε αυτό, αλλά αυτό είναι θέμα για μια άλλη μέρα. Προς το παρόν, ας δούμε τι περιέγραψε ο Carlos Bianchi σχετικά με αυτά τα δύο καταπληκτικά βήματα που πρόκειται να κατακτήσουν τον κόσμο από τη θύελλα.

Ο Bianchi περιγράφει τη διαφορά μεταξύ των δύο.

Για τον θρυλικό αργεντινό μάνατζερ, η νίκη του Ballon d’Or είναι μόνο στην κατανόηση λίγων παικτών κάθε γενιάς. Για αυτόν, ο Mbappe έχει ό, τι χρειάζεται για να αποκτήσει αυτή την αναγνώριση και ο Haaland όχι, θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον να δούμε τι σκέφτεται το αστέρι Borussia Dortmund για αυτό και πόσο θα το χρησιμοποιήσει ως κίνητρο. «Είναι δυνατοί αλλά διαφορετικοί», είπε ο Bianchi στον Le Parisien.

«Ο Haaland είναι περισσότερο σκόρερ από τον Kylian, αλλά ο Kylian θα είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε δύο ή τρία χρόνια. Είναι κάτι παραπάνω από σκόρερ. Για μένα, πρέπει να εξελιχθεί σε μια ομάδα που κυριαρχεί λιγότερο. Δεν νομίζω ότι το Μάντσεστερ Σίτι θα ήταν το σωστό μέρος γι’ αυτόν. Έχουν πολύ μεγάλο μέρος της μπάλας. Τελικά, δεν θα είχε αρκετό χώρο για να τρέξει στον τελευταίο τρίτο».