Ο Benzema ανοίγει για τη σχέση του με τον Mappe

Πριν από το Euro 2021, ο Karim Benzema άνοιξε για τη σχέση του με τον Kylian Mbappe στην Εθνική Γαλλική Ομάδα.

Όλοι στη Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούν προσεκτικά πώς αναπτύσσεται η σχέση Karim Benzema/Kylian Mbappe με τη Γαλλία. Για πολλούς Madridistas, ο επιθετικός είναι το κλειδί για να πείσει τον Mappe να πάει στην ισπανική πρωτεύουσα. Όλο αυτό το μήνα μαζί θα χρησιμεύσει ως η τέλεια ευκαιρία για να δημιουργήσουν έναν ισχυρό δεσμό εκτός και στο γήπεδο. Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη χτυπήσει μακριά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Ο Μπενζέμα δεν φεύγει από το πλευρό του Μμπάπε όλη την ώρα που δουλεύουν.

Είδαμε ήδη πόσο συναρπαστικός ήταν ο Kylian που επέστρεψε τον Karim στην Εθνική Γαλλική Ομάδα μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα που παίζουν μαζί, ο ίδιος ο Μπενζέμα ήθελε να μιλήσει για τη σχέση που έχει με τον νεαρό. Με πολλούς τρόπους, ο Mappe έχει έναν νέο μέντορα που μπορεί να τον βοηθήσει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο από ό, τι έχει ήδη. Συζήτησε επίσης το γεγονός ότι πολλοί σύλλογοι προσπαθούν να τον υπογράψουν στο καλοκαιρινό παράθυρο μεταφοράς. Ωστόσο, ο Benzema ερωτήθηκε για διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη λέσχη και τη χώρα του.

Benzema είναι στην ευχάριστη θέση να παίξει για τη Γαλλία και πάλι.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στον Marca, ο Karim Benzema φάνηκε χαρούμενος που επέστρεψε στην εθνική του ομάδα. Παρά το γεγονός ότι βγήκε από την ομάδα πριν από περισσότερα από πέντε χρόνια, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης συγχωρέθηκε από τον Didier Deschamps για τα προβλήματά του εκτός γηπέδου. Αλλά πρώτα, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την πιθανή αλλαγή του Mappe στην Ισπανία αυτό το καλοκαίρι: «Ο Kylian είναι ένας νεαρός παίκτης με τεράστια ποιότητα και καλό παλικάρι. Προφανώς θα ήταν ευπρόσδεκτος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αλλά ποιο κλαμπ θα δίσταζε να τον υπογράψει; Προς το παρόν, έχει συμβόλαιο με την PSG και θα δούμε τι θα αποφασίσει. Σήμερα, η κατάκτηση του ευρώ είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Νιώθω σαν τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αυτό που με κάνει ευτυχισμένο είναι η οικογένειά μου και το ποδόσφαιρο. Πάντα ήμουν χαρούμενος που έπαιζα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα είμαι πίσω με τη Γαλλία για να παίξω τα Ευρώ. Μπορώ μόνο να είμαι περήφανος, χαρούμενος και ανυπόμονος να ξεκινήσω το τουρνουά».